Gräsan taitojen talo – ungdomarnas hobbyplats för hantverksfärdigheter

Gräsa är ungdomars hobbyplats för hantverksfärdigheter i Olarsbäcken i Esbo. Hos oss kan du lära dig en mängd olika hantverksfärdigheter från nybörjarnivå och tillbringa din fritid i en kreativ atmosfär.

Anmälan till Gräsas klubbar under höstterminen öppnar 15.8.2022 kl. 8.

I keramikklubbar kan du forma lera med hjälp av olika tekniker. Samtidigt blir även andra faser av keramiktillverkning bekanta för dig, såsom dekoration och glasering. I textilklubbar bekantar du dig med olika material och du får pröva olika tekniker. I syklubbar lär du känna sömnadens värld och du får förverkliga dina idéer. I pysselklubbar får du genomföra kreativa och mångsidiga projekt. I mopedverkstaden kan du reparera ditt åkdon med stöd av handledarna. Mopedverkstaden är öppen för alla. Ingen anmälan krävs och alla 15–23-åringar är välkomna i verkstaden.

Klubbarnas basverksamhet är avgiftsfri.

Anmälan till Gräsas klubbar under höstterminen öppnar 15.8.2022 kl. 8, då en anmälningslänk för varje klubb publiceras på Harrastushaku.fi(extern länk) (sökord: Gräsa). De populäraste klubbarna fylls snabbt, så det lönar sig att vara snabb med anmälan.

Från den 1 augusti 2022 finns Gräsas klubbar på webben på harrastushaku.fi(extern länk) (skriv Gräsa i sökfältet).

Klubbarna börjar i september.

Du kan också utforska arbeten och atmosfären i Gräsan taitojen talo på Instagram(extern länk).