Lokaluthyrning

Pentala skärgårdsmuseums mötesrum

Ordna ett somrigt besök till Pentala för dina arbetskolleger. Du kan även boka ett mötesrum för tio personer på övervåningen i Villa Rosengård. 
I rummet finns en TV-skärm som du kan ansluta din egen dator till. Den intilliggande kammaren som passar bara för smågrupper har tillgång till en balkong med utsikt över grönskan och havet. För traktering rekommenderar vi en beställning på Skärgårdsrestaurangen Paven. Vänligen observera att mötesrummet inte är tillgängligt. 
Priser: 
3 h/200 € 
6 h/350 €
Ett gruppbesök kan bokas genom att ringa eller skicka e-post till museet:

saaristomuseo@espoo.fi
tfn +358 43 8252641 (fr.o.m. mars)
Läs mer: Gruppbesök

Restaurang Pavens konferensutrymmen

Om du letar efter mötesutrymmen för ett större sällskap, ta kontakt med Restaurang Paven: Privattillställningar.(extern länk)

KAMUs partner erbjuder också högklassiga konferens- och festlokaler:

WeeGees konferenslokaler

Utställningscentret WeeGees unika arkitektur och eleganta planlösningar erbjuder en fin miljö för din tillställning. WeeGees uthyrningslokaler ligger på entréplan och i källarvåningen är tillgängliga. Wirkkala-rummet och passar för tillställningar för högst 50 personer, restaurangen för cirka 100 personer och aulan för upp till 500 personer. Restaurangtjänsterna för samtliga lokaler sköts av Cafe Zoceria WeeGee:
Ordna en tillställning på WeeGee

Festlokalen Villa Rulludd

Behöver du en festlokal för bröllop, födelsedagsfest eller julfest? Villa Rulludd erbjuder en lämplig plats för oförglömliga fester. Villa Rulludds festlokal hyrs ut av Hurma Tuotanto Oy. Mer information: hurmatuotanto.fi(extern länk)

Uthyrningslokalerna på Lagstad hembygdsgård

Hembygdsgården lämpar sig utmärkt för konferenser och fester. Hembygdsgårdens utrymmen passar för fester, såsom bröllop, födelsedagar och andra familjefester samt för seminarier, konferenser och andra liknande tillställningar. Utrymmena hyrs ut av Esbo hembygdsförening rf(extern länk).