Sysselsättning Esbo i Navigaro

  • Ungdomsarbete
19.10.2021 11.13Uppdaterad: 28.6.2022 10.12

Sysselsättning Esbo -experter kan mötas utan tid på Startpunkten i Navigatorhuset på måndagar, tisdagar och torsdagar.

Du bör komma och se oss i dessa situationer, till exempel:

  • Du vill jobba, men du vet inte var och hur. Vi kommer att råda dig steg för steg om hur du går tillväga.
  • Du behöver stöd eller fler färdigheter innan du går vidare till jobbet. Vi kan många sätt att komma i arbete - letar efter en som passar dig.
  • Du funderar över vilken typ av jobb dina färdigheter är lämpliga för och hur du berättar för arbetsgivare om det. Alla har talanger och färdigheter - vi hjälper dig att identifiera din.
  • Du undrar var du kan hitta ett lämpligt jobb. Vi känner till arbetsmarknaden och arbetsgivarnas behov - kanske kan vi ge dig en jobbmöjlighet som är rätt för dig.
  • Du har fått ett uttalande om arbetspolitik och du förstår inte vad det innebär. Vi förtydligar besvärliga villkor och innehåll.

Har du redan sökt jobb eller vill starta en aktiv jobbsökning? Med Skicklig arbetssökande -vägledning får du personlig, snabb och konkret hjälp för just din situation. Till exempel kan vi täcka följande ämnen: uppdatera ditt CV, göra jobbansökningar, söka jobb tillsammans, dina egna styrkor i jobbsökande eller förbereda dig för jobbintervjuer. Boka en lämplig kontrolltid för dig genom Startpunkten.

Våra tjänster är i huvudsak på finska, men hör av dig om du behöver hjälp på svenska!

Sysselsättning Esbo