Kulttuurikansalainen

Kulttuurikansalainen-ohjelma 2020 on päättynyt. Ohjelman mahdollisesta jatkosta ilmoitetaan näillä verkkosivuilla myöhemmin.

Kulttuurikansalainen-ohjelman kausi vuosina 2018–2019 Suomen kansalaisuuden saaneille espoolaisille toteutui 1.9.–31.12.2020. Ohjelman edut julkaistiin tällä verkkosivuilla 1.9.2020. Lippuja oli kohteissa rajattu määrä (kiintiö).

Kulttuurikansalainen-ohjelman edut ajalta 30.11. – 31.12.2020 peruuntuivat poikkeustilanteeseen liittyvien rajoitusten vuoksi. Lisätietoja verkkouutisesta > 

Voit vielä tutustua vuoden 2020 ohjelman etuihin tämän verkkosivun alaotsikoiden alta. Tietokoneella alaotsikot löytyvät sivun vasemmasta palstasta. Mobiilinäytössä paina yläotsikon perässä olevaa nuolta: Kulttuuri ja liikunta > Kaikki edut -kohtaan on koottu edut kuukausittain aikajärjestyksessä.

Etuun oikeutetut henkilöt, kulttuurikansalaiset saivat etukortin ja koodin kotiinsa postitse syyskuun 2020 alussa. Korttia ja koodia tarvitaan etuja varatessa tai lunastettaessa, joten ne tuli säilyttää koko kauden ajan. Kortti ja koodi ovat henkilökohtaisia.

Kaikille avoin Facebook-sivumme on KulttuuriEspoon nimellä. Kulttuurikansalaisen oma Facebook-ryhmä ei ole aktiivinen ohjelman päätyttyä.  

kulttuurikansalainen

Tutustu mukana oleviin toimijoihin kaudelta 2020:

Espoon kulttuurikeskus 

Espoon Kaupunginteatteri  

Espoon kaupunginmuseo : KAMU, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad

Gallen-Kallelan museo  

Näyttelykeskus WeeGee: EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä, Espoon kaupunginmuseo KAMU,Suomen Kellomuseo

Tanssiteatteri Glims & Gloms

Tapiola Sinfonietta

Tapiolan kuoro  

Teatteri Taimine

Vindängen 

Vocal Espoo