Kulttuurikansalainen

Kulttuurikansalainen-ohjelman kausi vuosina 2018–2019 Suomen kansalaisuuden saaneille espoolaisille on 1.9.–31.12.2020. Ohjelman edut on julkaistu tällä verkkosivuilla 1.9.2020. Lippuja on useissa kohteissa rajattu määrä (kiintiö).

Koronapandemian aiheuttaman tilanteen johdosta ohjelmaan voi tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Ajankohtaiset tiedot kannattaa tarkistaa tältä verkkosivulta ja kulttuurikohteen omalta verkkosivulta.

Kulttuurikansalainen-ohjelman edut ajalta 30.11. – 31.12.2020 peruuntuvat poikkeustilanteeseen liittyvien rajoitusten vuoksi. Lisätietoja verkkouutisesta > 

Katso ohjelman edut tämän verkkosivun alaotsikoiden alta. Tietokoneella alaotsikot löytyvät sivun vasemmasta palstasta. Mobiilinäytössä paina yläotsikon perässä olevaa nuolta: Kulttuuri ja liikunta > Kaikki edut -kohtaan on koottu edut kuukausittain aikajärjestyksessä.

Etuun oikeutetut henkilöt, kulttuurikansalaiset ovat saaneet etukortin ja koodin kotiinsa postitse syyskuun alussa. Korttia ja koodia tarvitaan etuja varatessa tai lunastettaessa, joten säilytäthän ne koko kauden ajan. Kortti ja koodi ovat henkilökohtaisia.

Jaa kokemuksesi sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #kulttuurikansalainen #kulttuuriespoo.

Jos olet vuosina 2018-2019 kansalaisuuden saanut espoolainen, liity Facebook-ryhmäämme. Kulttuurikansalaisena voit seurata ryhmässä etu-uutisia ja jakaa kulttuurikokemuksia.

Kaikille avoin Facebook-sivumme on KulttuuriEspoon nimellä. 

kulttuurikansalainen

Tutustu mukana oleviin toimijoihin kaudella 2020:

Espoon kulttuurikeskus 

Espoon Kaupunginteatteri  

Espoon kaupunginmuseo : KAMU, Talomuseo Glims, Huvilamuseo Villa Rulludd, Koulumuseo Lagstad

Gallen-Kallelan museo  

Näyttelykeskus WeeGee: EMMA - Espoon modernin taiteen museo, Suomen Lelumuseo Hevosenkenkä, Espoon kaupunginmuseo KAMU,Suomen Kellomuseo

Tanssiteatteri Glims & Gloms

Tapiola Sinfonietta

Tapiolan kuoro  

Teatteri Taimine

Vindängen 

Vocal Espoo