Kirstin koulu

Kirstin koulu sijaitsee Suvelassa lähellä Espoon keskusta, osoitteessa Kirstintie 11. Koulussa on noin 450 oppilasta. Kirstin koulussa on vuosiluokat 1-6, sekä kaksi esiopetusryhmää ja valmistavan opetuksen ryhmä.

Kirstin koulussa voi opiskella A-kielenä englantia ja vapaaehtoisena A-kielenä ruotsia.

Kirstin koulun koulurakennuksen peruskorjaus valmistui kesällä 2019. Syksystä 2019 alkaen koulu toimii uudistetussa ja peruskorjatussa koulurakennuksessa. Kirstin talossa toimii koulun lisäksi Kirstin päiväkoti, Suvelan nuorisitila, taiteen perusopetusta sekä Espoon opetustoimen koulutustila Monitori.

Kirstin koulu on vireä ja kansainvälinen alakoulu. Pidämme tärkeänä vastuullisuutta, työn arvostamista ja muiden kunnioittamista.

Kirstin koulussa opiskellaan 1. -luokalta alkaen varhennetusti englantia ja 4. -luokalla on mahdollista valita vapaaehtoinen ruotsin kieli.

Matematiikan opetus on koulussa erityisesti esillä. Laadukas matematiikan opetus alkaa Kirstin koulussa kaikilla oppilailla jo esikoulusta alkaen. Matematiikan opetus Kirstin koulussa on toiminnallista ja koulussa on panostettu matematiikan opetusvälineisiin. Koulumme opetussuunnitelmassa ns. Espoo-tunnit luokille 1-3 on suunnattu matematiikan opetukseen.

Kieli- ja kulttuuritietoisuus on Kirstin koulun vahvaa osaamisaluetta, joka näkyy kaikessa koulun toiminnassa.

Lähimmät yläkoulut ovat Saarnilaakson koulu ja Kirkkojärven koulu.