Vilua ry -alumniyhdistys

Viheriläisyys säilyy ja kantaa

Lukioaika ja viheriläisyys oli ollut meille tärkeää. Niin tärkeää, että siitä oli vaikea luopua. Meillä oli ollut yhteisö ja ystävät yli luokka- ja vuosikurssirajojen. Me lähdimme Viheristä ylioppilaslakki kourassa kuka minnekin. Hajaannuimme ympäri Suomea töihin ja kouluihin, yliopistoihin, ammattikorkeakouluihin, ammatillisiin koulutuksiin ja opistoihin. Reissaamaan maailmalle ja takaisin. Viheriläisyys sen sijaan ei lähtenyt minnekään.

Päätimme perustaa Viherin alumneille oman yhdistyksen, jonka tehtävänä on pitää yllä lukioaikoina syntynyttä yhteishenkeä sekä tarjota uusille viheriläisille tietoa opiskelu- ja työelämämahdollisuuksista lukion jälkeen.

Olet lämpimästi tervetullut osaksi entisten viheriläisten joukkoa! Meidän kanssamme saat lukiolaisuuden ja viheriläisyyden parhaat palat ilman koulustressiä ja vastuuta. Liity siis yhdistyksemme jäseneksi ja ota Viluan somet seurantaan!

Vilua ry:n jäseneksi voi liittyä lähettämällä viestin osoitteeseen viherinalumnit(at)gmail.com Kerrothan viestissäsi seuraavat tiedot:

  • Koko nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Kotipaikkakuntasi
  • Lukiosi päättymisen vuosi
  • Jäsenlaji eli tieto siitä, oletko opiskellut Viherlaakson lukiossa.

Vastausviestissä saat yhdistyksen jäsenmaksun maksuohjeet sähköpostiisi. Jäsenmaksu on 14 euroa varsinaiselle jäsenelle. Maksu suoritetaan kertaluontoisena ja jäsenyys on elinikäinen. Yhdistys säilyttää antamiasi henkilötietoja vastuullisesti ja luottamuksellisesti hallitustoimijoille jaetussa Google Drivessä. Halutessasi poistamme antamasi tiedot.

Toivottavasti tapaamme tulevissa tapahtumissa!

Valkolakistasi lämpimästi onnitellen
Vilua ry:n hallitus

IG: Vilua_ry

FB-ryhmä: Viherin alumnit – Vilua