Opiskelu Viherissä

Opi ja innostu Viherissä!

Opiskelijoiden kokemuksia Viherlaakson lukiosta:

  • "Viheri on hyvä ja viihtyisä lukio. Opettajat ovat mukavia, auttavat ja pitävät hauskaakin."
  • "Viherissä on avoin ilmapiiri. Saa olla juuri sellainen kuin on."

Viherlaakson lukion arki on positiivista ja innovatiivista yhdessä tekemistä. Uusissa, syksyllä 2021 käyttöön otetuissa tiloissa opiskellaan hyvässä hengessä modernissa opiskeluympäristössä. Luokkatilojen lisäksi lukiossamme opiskellaan kirjastossa, lukusalissa ja aulatiloissa. Väli- ja hyppytunneilla opiskelijoiden käytössä ovat pingis- ja biljardipöydät, kuntosali ja kahvio.

Viherissä opiskelijaa kuullaan, ja saat olla mukana suunnittelemassa opintojaksoja yhdessä opettajien kanssa. Opiskelijat saavat tukea oppituntien aikana, eivätkä opiskelijaryhmät ole liian suuria. Yhteinen suunnittelu motivoi opiskeluun ja innostaa yhdessä tekemiseen. Yhteistyö opettajien ja muiden opiskelijoiden kanssa on yksi lukion keskeisimmistä työskentelytavoista.

Lukioyhteisönä pyrimme tukemaan jokaisen opiskelijan hyvinvointia ja rakentamaan turvallisen opiskeluympäristön. Lukio-opintojen aikana saat kasvaa rauhassa ja etsiä omia polkujasi eri oppiaineiden tarjonnasta. Meillä voit helposti rakentaa omannäköisesi lukiopolun. Viherin aktiivinen opiskelijakunnan hallitus edistää opiskelijoiden viihtymistä lukiossa ja järjestää erilaisia tapahtumia ympäri lukuvuoden.

Viherissä välitetään!

"Kaikki me olemme erilaisia." Lukiodiplomityö, Sara Kauppinen.