Vanhusten viikolla tapahtuu

Vanhustenviikko 2022

Su 2.10. Sykettä Syksyyn

Sykettä Syksyyn -juhla on perinteinen espoolaisten senioreiden syystapahtuma, jossa seniorijärjestöt näyttävät osaamistaan ja elämäniloaan. Espoon kulttuurikeskuksessa järjestetty juhla on maksuton ja avoin kaikille ilman erillistä ilmoittautumista. Tervetuloa mukaan!

Ma 3.10. Luonnonmateriaalityöpaja: Syyskoristeita luonnon materiaaleista Soukan palvelukeskuksessa

Tule askartelemaan syyskoristeita luonnon materiaaleista Soukan palvelukeskukseen klo 13–15. Työpaja on kaikille avoin ja maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Ti 4.10. Teetanssit Lippulaivan kirjastossa

Suuren suosion saavuttaneet Oopperan teetanssit järjestetään Lippulaivan kirjastossa 4.10. klo 15.00-17.00 Kimmo Leppälän orkesterin solistina on Leena Liimatainen. Tapahtuman juontaa Maria Mannermaa. Tilaisuus on maksuton. Tapahtuman kesto on 2 tuntia. Tervetuloa tanssimaan rennosti ikivihreiden tahdissa!

Ke 5.10. Mummodisko

Mummodiskossa tanssitaan Laaksolahden jalkapallohallissa ke 5.10. klo 12.30-13.30, Lähdepurontie 1 (Laaksolahden urheilupuisto) Klo 12.00-12.30 ohjelmassa myös Espoon senioripalveluiden esittelyä. Mummodisko on maksuton. Ilmoittautumista ei tarvita. Tapahtuman juontaa Tuija Piepponen.

Ke 5.10. Seniori-iltapäivä KAMUssa

Kaikkia ei palautettu - inkeriläiset Suomessa sodan jälkeen Intendentti Virpi Talja-Nerman

To 6.10. Valtakunnallinen iäkkäiden ulkoilupäivä

Ikäinstituutin Vie vanhus ulos -kampanja kutsuu vapaaehtoisia, hoitotyön ammattilaisia ja läheisiä sekä naapureita ulkoilemaan tukea tarvitsevien iäkkäiden kanssa. Yhteiset kävelylenkit kohentavat kuntoa ja virkistävät mieltä.

Pe 7.10. Keskustellaan ravinnosta

Ravitsemusterapeutti Salla Mustonen luennoi ravinnosta Kauklahden elä ja asu seniorikeskuksessa 7.10. klo 10-11. Osallistujat voivat esittää kysymyksiä joko tilaisuudessa tai lähettää niitä etukäteen sähköpostilla osoitteeseen salla.mustonen@espoo.fi. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ei ennakkoilmoittautumista.

La 8.10. Yhteislaulukonsertti Toppen på Svensktoppen

SÄG DET I TONER – TOPPEN AV SVENSKTOPPEN Konserter där berättelserna och historierna bakom låtarna och musiken får huvudrollen. Utan att glömma den traditionella allsången! Ledare är Benny Törnroos med bl.a. Popp Gustafsson (känd från bl.a. Country Express mm.) som gäst. Fritt inträde. Vindängensalen, Vindgränden 6 B (Hagalund) SÄG DET I TONER – TOPPEN AV SVENSKTOPPEN Ruotsinkielinen yhteislaulukonsertti jonka teemana on Ruotsin listahittiohjelman Svensktoppenin listahitit. Yhteislaulua johtaa Benny Törnroos ja vierailevana solistina Popp Gustavsson. Vapaa pääsy. Vindängensali, Tuulikuja 6 B (Tapiola)

La 8.10. Espoon keskuksen CenttiFest-juhlat

Entressen kattoterassilla juhlitaan CenttiFest tapahtuman merkeissä. Eri sukupolvia yhdistävässä juhlassa on ohjelmaa lapsille ja nuorille, mutta myös senioreille. Päivätanssit, munkkipiste, kädentaitopaja ja seniorijumppa innostavat myös perheen varttuneempaa väkeä vauhtiin. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Illan pääesiintyjä on Robin Packalen!