Syksyllä tapahtuu Leppävaaran lukiossa!

27.8.2023 19.10Päivitetty: 18.9.2023 6.55
Lepuski Campus-päivä
Lepuski Campus -päiväKuva: Leppävaaran lukio

Elokuussa 18.8. perjantaina vietettiin Lepuski Campus -päivää. Uudet ykköset tutustuivat toisiinsa, koulun tiloihin ja opettajiin erilaisilla toimintarasteilla. Tapahtuman lopuksi tutorit järjestivät hauskoja kilpailuja ja tarjosivat herkkuja, lisäksi opebändi esiintyi. Hauskaa oli!

Huoltajien illassa 23.8. ykkösten huoltajat saivat infopaketin Teamsin välityksellä. Lopuksi huoltajat keskustelivat ryhmänohjaajien kanssa. Illan esitykset löytyvät kotisivuilta Ajankohtaista-osiosta.

Koulumme opiskelijat saavuttivat kultaa ja hopeaa Espoon lukioiden golf-kisoissa, lisäksi kolme pelaajaa saavutti pistesijoja. Tyttöjen fudisjoukkue voitti mestaruuden Espoon lukioiden kisoissa. Onnea!

Ma 25.9 klo 10 - Ma 2.10 klo 10. NÄLKÄPÄIVÄKERÄYS

Punaiset  SPR:n lahjoitusrullakot ovat Leppävaaran lukion 1. kerroksen tuulikaapissa koko Nälkäpäivä-viikon ajan. Tuo lahjoituksesi sinne, kiitos!

9.10. maanantai - 14.10. lauantai saksalaisia Erasmus-vieraita koulussa

  • Leppävaaran lukio
Leppävaara