Taitava työnhakija -ohjaukset alle 30-vuotiaille Ohjaamotalolla

7.6.2023 10.52Päivitetty: 17.8.2023 9.08
Kaksi nuorta naista tietokoneen äärellä.
Kuva: Celina Portala

Jos tarvitset apua työnhakuun, tervetuloa Taitava työnhakija -ohjaukseen! Tapaamisessa juttelemme sellaisista työnhakuun liittyvistä asioista, jotka ovat juuri sinulle tärkeitä. Sinun ei tarvitse erityisesti valmistautua tapaamiseen, mutta jos olet jo tehnyt itsellesi CV:n, voit ottaa sen mukaan.

Taitava työnhakija -ohjauksen tavoitteena on antaa konkreettista ja yksilöllistä tukea työnhakuun liittyen oman tilanteesi ja toiveidesi mukaan. Kyseessä on henkilökohtainen ohjaus. Voit valita osallistumisen  paikan päällä tai etänä Teamsin kautta. Taitava työnhakija -ohjauksia järjestetään sekä Ohjaamotalon Starttipisteellä Leppävaarassa että Ison Omenan palvelutorilla. Ohjauksen kesto on noin 45 min. Ohjaukset on tarkoitettu alle 30- vuotiaille espoolaisille.

Henkilökohtaisessa ohjauksessa voidaan käsitellä esimerkiksi seuraavia aiheita:

  • CV:n päivitys
  • työhakemusten tekeminen
  • työpaikkojen etsiminen
  • työhaastatteluihin valmistautuminen

Taitavan työnhakijan ohjaajina toimivat Työllisyys Espoon uravalmentajat Saana ja Mona. Ohjauskielinä suomi tai englanti.

Kiinnostuitko? Voit varata ajan ottamalla yhteyttä Ohjaamotalon Starttipisteelle. Nopeimmin varaus onnistuu soittamalla tai tulemalla paikan päälle Starttipisteen aukioloaikoina. Ajan voi varata myös suoraan ajanvarauskalenterista(ulkoinen linkki)

Saat varatusta ajasta vahvistuksen sähköpostiisi. Saat myös muistutusviestin päivää aiemmin sähköpostiisi. 

  • Ohjaamotalo
LeppävaaraMatinkylä