Sellosalin syyskauden juhlaohjelmisto on täynnä upeita esityksiä

7.6.2023 7.18Päivitetty: 4.9.2023 9.56
Jonna Tervomaa
Kuvaaja: Tero Ahonen

Sellosali täyttää tänä vuonna 20 vuotta! Syksyn monipuolinen juhlaohjelmisto on valmis ja liput ovat myynnissä lippu.fi:ssä.

Salin täydeltä säihkyvää juhlahumua! Sellosali juhlistaa tasavuosiaan gaalakonserteilla 15. ja 16. syyskuuta. Luvassa on viihdyttävä musiikillinen ilotulitus ja käsin poimittu kattaus kahden vuosikymmenen parasta kotimaista musiikkia. Ikimuistoiset biisit ja tunnelmallisimmat melodiat kuullaan neljän solistin, Sami Saaren, Nina Tapion, Aili Järvelän ja Petrus Kähkösen tulkintoina. Monitaituri, tv:stä tuttu Katja Lappi johtaa juhlaorkesteria, ja illan juontavat iki-ihanat Krisse Salminen ja Mikko Silvennoinen. Tähtivieraina nähdään saksofonisti Linda Fredriksson, laulutyhtye Club For Five ja viulisti Kasmir Uusitupa.

Syyskauden runsas musiikkitarjonta tulvii kotimaisia kiintotähtiä, kuten Hoedown, Von Hertzen Brothers, Jonna Tervomaa, Kimmo Pohjonen, Hanna Pakarinen, Jannika B, KUUMAARadiopuhelimet ja Anna Eriksson.

Kansainvälistä tunnelmaa Sellosaliin tuovat Princen basisti-laulajana tunnettu tanskalaistaituri Ida Nielsen bändinsä The Funkbotsin kanssa sekä stemmalaulun amerikkalaisen perinteen huipputaitaja Windborne Etnosoi!-festivaalilla.

Jazzin ystäville voimme ylpeänä esittää tämän esiintyjäjoukon: Monkey Mind -albuminsa marraskuussa julkaiseva Verneri Pohjola, Gourmet 25 avec Mari Palo, Dalindèo, Joona Toivanen Trio, Sid Hille F# feat. Pepa Päivinen ja Maja Mannila Trio.

Aiempien vuosikymmenten upeimpia biisejä tuovat lavalle Coitus Int 50 Revival, DISCO, Indica sekä legendaaristen Wigwamin ja Tasavallan Presidentin tuotantoa esittävät Wigwam Revisited ja Vesa Aaltonen Prog Band.

Sellosalissa konsertit ovat lähes aina ikärajattomia. Uuden polven musiikkia syyskaudella tarjoavat mm. pehmoaino sekä Lepuski Alt-Festillä esiintyvät Kissa, Teini-Pää, Malla ja Handshaking.

Komiikasta ja taikuudesta päästään myös nauttimaan, kun lavalle nousevat Mentalisti Pete Poskiparta, Ulla Tapaninen, Jaakko Saariluoma, Suomen hauskimmat mamut sekä Ernest Lawson.

Lapsia ja perheitä saapuvat ilahduttamaan mm. Tuomo Rannankari ja HiekkakakkuorkesteriLastenmusiikkiorkesteri Ammuu!, Jokeri Pokeri Box Deluxe Show, Mutaveijarit joulutouhotuksineen sekä perheen pienimmille Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU.

Senioriystävälliset iltapäivän lämpiökonsertit sekä -tanssit tarjoavat maksutonta ja korkeatasoista virkistystä kulttuurin parissa. Iltapäivien matinoissa pääsee upeiden salielämysten ääreen kohtuuhinnalla.

Tutustu koko ohjelmatarjontaan osoitteessa sellosali.fi ja osta liput > lippu.fi(ulkoinen linkki).

Nähdään Sellosalissa – tervetuloa!

  • Sellosali
Leppävaara