Tule liikkumaan Espoon merellisessä ympäristössä - Rantaraittipäivä järjestetään ensimmäistä kertaa lauantaina 27.5.

10.5.2023 12.46Päivitetty: 11.5.2023 8.03
Kuvassa sana rantaraitti, liehuvat viirit ja lokkeja.

Espoon Rantaraitti täyttyy hauskoista aktiviteeteista Matinkylän Nokkalassa ja Haukilahden venesataman alueella lauantaina 27.5. klo 14–18. Rantaraittipäivä on tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma, joka kokoaa liikuntaseuroja, järjestöjä ja muita toimijoita liikuttamaan espoolaisia vauvasta vaariin Rantaraitin merellisessä ympäristössä.

Espoon merenrannalta löytyy liikunnallista tekemistä kaiken ikäisille. Tapahtumassa pääsee muun muassa pomppimaan pomppulinnassa, suunnistamaan, kokeilemaan ilmafutista ja sirkustemppuja sekä harjoittelemaan salibandy- ja golflyöntejä. Rantaraittipäivässä on myös muuta mukavaa toimintaa, kuten kalastusta ja poniratsastusta. Kaikki toiminta on maksutonta. 

Aktiviteetit ovat käynnissä Rantaraitilla klo 14–17. Päivä huipentuu tanssiin Haukilahden venesatamassa klo 17–18. Tällöin kaikki pääsevät tanssimaan cha chata ja jivea Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutun upean Kia Lehmuskosken johdolla.  

Osallistumalla aktiviteetteihin voit saada myös ilmaisen jäätelön! 

Lisätietoa tapahtumasta löydät Rantaraittipäivän nettisivuilta.

ps. Muistathan käyttää tapahtumatunnelmia jakaessasi Rantaraittipäivän hashtageja #Rantaraittipäivä ja #EspooLiikkuu 

Ota ystäväsi, sukulaisesi tai perheenjäsenesi mukaan ja tule viettämään kesän aloitusta Rantaraittipäivään Espooseen! 

  • Luonto
MatinkyläTapiola