Talkooaika lähestyy – ilmoittaudu mukaan!

14.3.2023 11.34
Henkilö ja koira meren rannalla.
Talkoot on oiva tapa siistiä kaupungin rantoja, puistoja ja yleisiä alueita.Kuva: Anna Valli/Ellun Kanat

Vuoden 2023 puhtaanapitotalkoiden aika koittaa pian. Kevään talkoissa kerätään paperia, roskia, kasvomaskeja, juomatölkkejä ja -pulloja sekä muuta romua kaupungin yleisiltä alueilta. Kasvijätteet, risut, ongelmajätteet ja elektroniikkaromut eivät ole keväisten siivoustalkoiden keräyskohteina.

Syksyn talkoissa kerätä kesän aikana luontoon kertyneet, sinne kuulumattomat roskat. Roskia voi kerätä esimerkiksi metsistä, puistoista, puronvarsilta tai teiden pientareilta Espoon kaupungin yleisiltä alueilta. 

Talkoiden ajankohdat ovat 3.4.- 11.6. ja 21.8.- 30.9.2023.

Täytä ilmoittautumislomake tästä(ulkoinen linkki), laita tärkeät päivämäärät kalenteriisi ja lähde mukaan yksin tai porukalla siistimään kotikaupunkiamme!

Lisää tietoa talkoista nettisivullamme.

Koko Espoo