Avoin työpaikka: Alttoviulun äänenjohtaja

6.3.2023 12.00
Rekrytointi-ilmoitus

Tapiola Sinfonietta etsii alttoviulun äänenjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 21.8.2023 alkaen.

Alttoviulun äänenjohtaja vastaa yhdessä toisen äänenjohtajan kanssa soitinryhmänsä yhteissoitosta. Äänenjohtajat toimivat ryhmänsä yhteyshenkilöinä taiteellisissa asioissa sekä huolehtivat työvuorojen jakautumisesta tasapuolisesti ja ylläpitävät orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan. Tehtävässä edellytetään lähiesihenkilötaitoja ja solistista valmiutta. Arvostamme aloitteellisuutta ja kekseliäisyyttä taiteellisissa kysymyksissä sekä positiivista ja innovatiivista asennetta. Yleisötyö ja kamarimusiikin esittäminen ovat tärkeä osa Tapiola Sinfoniettan toimintaa ja muusikoiden työnkuvaa.

Katso video, jossa alttoviulisti Jussi Tuhkanen kertoo työstään Tapiola Sinfoniettassa: https://youtu.be/7T9fCXl7WCk(ulkoinen linkki)

Koesoitto
Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella. Koesoitto pidetään Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa (Kulttuuriaukio 2, 02100 Espoo) maanantaina 5.6.2023 klo 10:00 alkaen. Koesoitto jatkuu tiistaina 6.6.2023. Orkesteri ei korvaa koesoitosta aiheutuvia kuluja. Koesoitossa on mukana orkesterin tarjoama säestäjä.

Koesoittotehtävät
Tehtävät ja nuotit osoiteessa https://espoo365-my.sharepoint.com/:b:/g/personal/tapiola_sinfonietta_espoo_fi/EScrqLGmWrlOigukcZd30DoBM2BtxAQzJJmdEsjHoW42Ug?e=jQAZcx(ulkoinen linkki)

Hakuaika
Hakemukset tulee toimitettaa viimeistään maanantaina 3.4.2023 klo 15:45 rekrytointijärjestelmä Kuntarekryn kautta (hakusana: Tapiola Sinfonietta): https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/alttoviulun-aanenjohtaja-tapiola-sinfonietta-espoo-05-32-23/(ulkoinen linkki)

Työt alkavat maanantaina 21.8.2023 tai sopimuksen mukaan. 
Lisätietoja antaa arkisin klo 9-16 II intendentti Anna Jaskiewicz, puh. +358 40 6206051, anna.jaskiewicz@espoo.fi

  • Tapiola Sinfonietta