Ilmoittautuminen kesän monilajileireille on alkanut

7.2.2023 13.17Päivitetty: 13.2.2023 11.14
Vihreisiin liikuntavaatteisiin pukeutunut tyttö seisoo selkä kameraan päin ja pitää koripalloa kylkeään vasten.
Kuva: Vesa Tyni

Suositut lasten monilajileirit järjestetään kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Ilmoittautuminen leireille on alkanut.

Liikunnallisilla leireillä osallistujat pääsevät kokeilemaan monipuolisesti eri lajeja. Tämän vuoden lajit ovat jalkapallo, miekkailu, yleisurheilu ja salibandy. Leppävaaran leireillä on lisäksi ultimatea ja tennistä. Espoonlahdessa on lisäksi pesäpalloa ja koripalloa.

Leireille voivat osallistua kaikki 2011–2016 syntyneet lapset.

Hinta: 95 €/viikko. Hintaan sisältyy valmennus, vakuutus, leiripaita sekä lounas ja välipala.

Leirit toteutetaan yhteistyössä seuraavien espoolaisten urheiluseurojen kanssa: Espoon Palloseura (ESP), Esport Oilers, Espoon Pesis, Espoo Basket Team (EBT), Espoon Miekkailijat, Espoon Tapiot, Esbo IF, Westend Indians, Espoo Ultimate Club, Leppävaaran Pallo (LePa) ja Espoon Tennisseura.

Ilmoittautuminen

EspoonlahtiLeppävaara