Hae meille Espooseen kesätöihin 

3.2.2023 11.33Päivitetty: 4.4.2023 12.34
Piirroskuvassa ihmisiä puutarhatöissä.

Vuoden 2023 kesätyöhaku on jälleen alkanut! Tarjoamme tänäkin kesänä satoja kesätyöpaikkoja ympäri Espoota, monilla eri toimialoilla. Kesätöitä löytyy tekniseltä alalta, hallinto- ja toimistotyön parista sekä opetus- ja kulttuurialalta. Kesätöitä on myös alle 18-vuotiaille.

Löydät kaikki kesätyöpaikkamme Kuntarekrystä(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan), jonka kautta voit myös hakea paikkaa. Käy luomassa Kuntarekryyn itsellesi profiili, jos sinulla ei vielä ole sitä. Profiilin voit luoda Kuntarekry.fi-etusivun(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan) oikeasta yläkulmasta. Kun lisäät profiiliin tietosi, voit kopioida samat tiedot usealle eri hakulomakkeelle, jolloin työnhaku sujuu helposti ja nopeasti.

Julkaisemme kesätyöpaikkoja  pitkin kevättä, joten kannattaa seurata kesätyötarjontaa aktiivisesti. Voit myös asettaa itsellesi Kuntarekryyn hakuvahdin, jolloin saat automaattisesti ilmoituksen, kun sinua kiinnostavia kesätyöpaikkoja tulee hakuun.

Tällä hetkellä haemme muun muassa kiinteistönhoitajaa, leiriohjaajaa, palveluneuvojaa, arkistotyöntekijää sekä liikennesuunnittelun avustajaa.

Olemme myös tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa(ulkoinen linkki, avautuu uuteen ikkunaan)

  • Töissä Espoolla