Kohtaamispaikka tarjoaa monipuolista ohjelmaa lapsille nuorille ja perheille perhekeskuksessa

3.11.2022 10.12Päivitetty: 17.8.2023 7.12
Perhekeskuksen kohtaamispaikka -logo
Perhekeskuksen kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on avoin matalan kynnyksen paikka kaikenlaisille perheille, lapsille ja nuorille. Kohtaamispaikasta löydät vertaistukea ja juttelu- ja leikkiseuraa. Toimijoina kohtaamispaikassa ovat eri järjestöt ja seurakunta sekä kaupungin työntekijöitä.

Kohtaamispaikkaan voit tulla piipahtamaan ja juomaan kupin kahvia tai pysähtyä pidemmäksi ajaksi ja osallistua ohjattuun toimintaan ja tutustua lähialueesi muihin vanhempiin. Kohtaamispaikassa on vaihtuvin teemoin erilaista leikkiä ja tekemistä yhdessä lasten ja muiden perheiden kanssa.

Espoon keskuksen perhekeskuksen kohtaamispaikka sijaitsee perhekeskuksen 1. kerroksen aulatilassa. Perhekeskuksen aulassa on muun muassa infopiste, asiakkaiden odotustila ja lasten leikkialue. Kuvanveistäjä Jasmin Anoschkinin uusi leikkisä teos Satunnaislajikkeiden synty (ulkoinen linkki)ottaa aulan korkean tilan haltuunsa ja saa katsojien mielikuvituksen liikkeelle. 

Kohtaamispaikassa toimii Manneheimin Lastensuojeluliiton (MLL) perhekahvila ja isä- ja lapsituokio, Nice Heartsin naapuriäititoimintaa ja seurakunnan kohtaamiskahvila. Katso viikoittainen ohjelma perhekeskuksen sivuilta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan mukavaan yhdessä oloon!

  • Perhekeskus