Kotona annettavat koronarokotukset varataan jatkossa koronarokotuslinjalta

2.9.2022 6.04Päivitetty: 2.9.2022 6.38

Jos henkilö ei toimintakykynsä vuoksi pääse saatettunakaan koronarokotuspisteelle, voidaan koronarokotus antaa kotona. Aikaisemmin rokotuksen on voinut varata Seniorineuvonta Nestorista. Jatkossa varaus tehdään koronarokotuslinjalta, mistä varataan muutkin koronarokotusajat.

Ajanvaraus tapahtuu koronarokotuslinjalta numerosta 09 816 34800 maanantaista perjantaihin klo 8–16. Käytössä on takaisinsoittopalvelu. Puhelimessa haastatellaan rokotettavaa tai hänen omaistaan sekä perehdytään potilastietoihin. Näiden tietojen perusteella asiakas ohjataan joko rokotuspisteelle tai kotirokotukseen. 

Kaikenikäiset rokotusvuorossa olevat espoolaiset voivat tiedustella kotona tapahtuvaa koronarokotusta koronarokotuslinjalta. Pitkä matka rokotuspisteelle, perussairaudet, apuvälineiden käyttö, ikä tai pelko eivät ole este rokottamiselle rokotuspisteellä. 

  • Koronavirus