Terveysasemien puhelinpalvelun ruuhkat jatkuvat – soitamme takaisin vain kerran

23.12.2022 9.53

Viime viikkoina Espoon terveysasemien asiakkaat ovat joutuneet odottamaan puhelinpalvelun takaisinsoittoa kiireettömissä asioissa useita päiviä. Kiireellisissä asioissa yhteyden terveysasemalle saa samana päivänä.

Normaalisti soitamme takaisin kahdesti, mutta viime kuukausina puhelinlinjat ovat kuitenkin olleet poikkeuksellisen ruuhkaiset ja takaisinsoittoja on tehty ainoastaan yksi. Soitamme takaisinsoittopuheluja myös iltaisin ja viikonlopun aikana.  Joiltain terveysasemilta yhteydenotto saattaa tulla myös 26.12.2022

Pandemian aiheuttaman hoitovelan purkautuminen on useiden kuukausien haaste, ja perusterveydenhuollon puhelumäärät ovat nousseet valtavasti koronapandemian jälkeen.  Henkilöstömme tekee kovasti töitä jonojen purkamiseksi ja toivomme kärsivällisyyttä. Kehitämme jatkuvasti terveyspalveluja takaisinsoittopalvelun ja vastaanottoaikojen saatavuuden suhteen. 

Jos haluat antaa palautetta, voit tehdä sen osoitteessa espoo.fi/palaute(ulkoinen linkki).

  • Terveysasema