Olarin liikuntakeskus on toistaiseksi suljettu

16.8.2022 14.22Päivitetty: 19.8.2022 11.52

Olarin uimahallissa ja kuntosalilla on tehty korjaustöitä kesän aikana. Liikuntakeskuksen piti avautua korjaustöiden jäljiltä maanantaina 15.8.2022, mutta viivästymisen takia liikuntakeskus on toistaiseksi suljettu.

Olarin liikuntakeskuksen tiloissa on tehty kesätauon aikana korjaustöitä, joista on levinnyt rakennuspölyä liikuntakeskuksen tiloihin. Elokuussa liikuntakeskuksen tiloissa pidettiin ylimääräinen terveystarkastus, jonka perusteella tehdyn terveystarkastuskertomuksen epäkohtia ja rakennuspölyn poistoa ei ole saatu suoritettua. Liikuntakeskus on korjaustöiden vuoksi toistaiseksi suljettu.

Tämän hetken tiedon mukaan liikuntakeskus on suljettu ainakin marraskuun alkuun asti.
Remonttia hoitaa Espoon tilapalvelut(ulkoinen linkki)

Matinkylä