Kulkukeskuksen välitysjärjestelmä vaihtuu

25.8.2022 9.31

FCG tiedottaa

Kulkukeskuksen henkilökuljetusten välittäjänä toimivan FCG Smart Transportation Oy:n käyttämä järjestelmäalihankkija ja kuljetusten välitysjärjestelmä vaihtuu Espoossa 01.09.2022. Uuden järjestelmän toimittaa Intoit Oy. Uusi tilausjärjestelmä mahdollistaa tasalaatuisemman välityspalvelun tuottamisen ja täyttää kaikki Espoon kaupungin järjestelmälle asettamat vaatimukset. 

Muutokset asiakkaan kannalta

Välitysjärjestelmän vaihdos ei vaikuta palvelun sisältöön eikä kuljetuspalveluohjeeseen. Muutos vaikuttaa asiakkaisiin, jotka tilaavat kuljetuksia sovelluksen tai nettisivuston kautta.

Soittamalla, sähköpostilla ja tekstiviestillä tilaamiseen ei tule muutosta, kuljetukset tilataan kuten ennenkin Kulkukeskuksen tilausnumerosta 09 231 216 60, sähköpostitse osoitteesta tilaus@lu-kulkukeskus.fi, tekstiviestillä numerosta 045 7397 5631.

Asiakassovellus vaihtuu

Kulkukeskuksen sovellus vaihtuu. 1.9. alkaen käytössä oleva Rideit on selainpohjainen sovellus. Uusi tilausosoite on kulkukeskus.rideit.fi.  Nykyisille sovelluskäyttäjille lähetetään kutsu uuteen sovellukseen 24.8. samalla toimitetaan linkit koulutuksiin. Ohje löytyy Kulkukeskuksen internet-sivuilta suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi 24.8. alkaen. Sivuille lisätään myös video-ohje tekstityksineen, ennen järjestelmän vaihtoa. Sovelluksen käyttö edellyttää kirjautumisen järjestelmään.

FCG järjestää asiakkaille Teams-koulutustilaisuudet perjantaina 26.8.2022 klo 15.00 sekä maanantaina 29.8.2022 klo 16.30 Linkit Teams-koulutuksiin lähetetään nykyisille sovelluksen käyttäjille erillisellä viestillä.  Kulkukeskuksen asiakaspalvelu neuvoo sovellusta käyttäviä asiakkaita tarvittaessa.

Linkit koulutuksiin:

Perjantai 26.8 klo 15.00(ulkoinen linkki)

Maanantai 29.8 klo 16.30(ulkoinen linkki)

Muutokset autoilijoille

Järjestelmän vaihtuessa autoilijoiden käytössä oleva ajoneuvosovellus vaihtuu. Autoilijoille lähetetään sähköpostitse erillinen ohje ajoneuvosovelluksen käytöstä ja FCG järjestää Teams-koulutuksia autoilijoille ennen vaihdon ajankohtaa.  FCG:n autoilijalinja sekä sähköposti info@lu-kulkukeskus.fi  palvelee autoilijoita mahdollisissa lisäkysymyksissä.

Lisätietoja

Aki Keskinen, toimitusjohtaja, FCG Smart Transportation Oy. aki.keskinen@fcg.fi

Kari Sirviö, logistiikkajohtaja, Espoon kaupunki. kari.sirvio@espoo.fi

Kari Vilppula, projektipäällikkö, Espoon kaupunki. kari.vilppula@espoo.fi

  • Kulkukeskus