Espoon yhteislyseon lakkiaiset järjestetään Sellosalissa Leppävaarassa

Julkaistu: 2.5.2022 7.28
Ylioppilashatut
Kuva: Leppävaaran lukio

Viime vuotiseen tapaan Espoon yhteislyseon lakkiaiset järjestetään lauantaina 4.6. Klo 12-14 Leppävaaran Sellosalissa, Soittoniekanaukio 1 A. Valmistuvia ylioppilaita on satakunta, joten tilat asettavat omat rajoitukset juhlintaan. Jokainen abiturientti voi kutsua paikan päälle 3 - 4 läheistä seuraamaan lakitusta. Ikävä kyllä alempien vuosikurssien opiskelijat eivät mahdu juhlaan paikan päälle. Tässä tietoa(ulkoinen linkki) Sellon pysäköinnistä ja kulku-ohjeista. 

Abiturienttien pitää tulla paikalle Sellosaliin  klo 9, jolloin järjestetään juhlan kenraaliharjoitukset. On tärkeää, että paikalla ollaan ajoissa. Abiturienttien täytyy ottaa mukaansa ylioppilaslakki, jonka sisäpuolella on nimi teipiin kirjoitettuna selvällä käsialalla. Ilmoitathan ryhmänohjaajallesi viimeistään 1.6. mennessä, jos et jostain syystä pääse juhlaan. Sairastapauksista ilmoittakaa ryhmänohjaajalle heti kun tiedätte. 

Juhlapäivästä tulee pitkä, joten on tärkeää huolehtia aterioista. Abiturienteilla on evästauko harjoituksissa noin klo 11-11.30. Muistakaa siis ottaa sopivat eväät mukaan, joita on mahdollista syödä salissa. Aikataulu on tiukka, joten eväiden hankkiminen ei onnistu kesken päivän. Myös vesipullo kannattaa ottaa jo aamulla kotoa mukaan. 

  • EYL
Leppävaara