Neljänsiä koronarokotteita tiistaisin ajanvarauksella Sellon kirjastossa

19.4.2022 6.05Päivitetty: 19.4.2022 8.45

Neljänsiä koronarokoteannoksia annetaan yli 80-vuotiaille 26.4. alkaen Sellon kirjaston pop up -rokotuspisteellä tiistaisin vain ajanvarauksella.

Ajan 4. koronarokotteeseen Sellon kirjastoon voi varata osoitteessa koronarokotusaika.fi(ulkoinen linkki) tai jättämällä takaisinsoittopyynnön numeroon 09 816 34800 (ma-pe klo 8–18). 

Neljättä koronarokoteannosta suositellaan 80 vuotta täyttäneille ja iäkkäiden hoivakodeissa asuville. Neljäs annos voidaan antaa, kun 3 kuukautta kolmannesta annoksesta on kulunut. Neljännet annokset suositellaan ottamaan ripeästi. Näin pyritään tehostamaan iäkkäiden suojaa juuri nyt epidemian ollessa voimakkaimmillaan. 

Tällä hetkellä emme anna neljänsiä annoksia ilman ajanvarausta. Hoivakodeissa asuvat henkilöt saavat rokotukset asuinpaikassaan. Jos olet kotihoidon asiakas ja et pääse rokotuspisteelle, saat rokotuksen kotona ja ajasta sovitaan kotihoidon kanssa. 

Sellon kirjastossa saa maanantaisin klo 12–18 kaikkia muita koronarokoteannoksia ilman ajanvarausta.

  • Koronavirus