Espoon kulttuurikeskus hakee esiintyjiä Amfille

22.4.2022 11.17
Esiintyjiä ulkoilmanäyttämö Amfilla.

Espoon kulttuurikeskus hakee monipuolisesti erilaisia esityksiä ja esiintyjiä kesä-elokuulle 2022

Osaatko laulaa? Soitatko bändissä? Osaatko tanssia, tehdä taikatemppuja tai lausua runoja? Espoon kulttuurikeskus hakee monipuolisesti erilaisia esityksiä ja esiintyjiä kesä-elokuulle 2022. Haku on suunnattu niin nuorille kuin kokeneemmillekin harrastajille, kuoroille, yhdistyksille ja muille esittävän taiteen ryhmille. Esiintymispaikkana on kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfi ja esitykset ovat yleisölle maksuttomia.

Tarjoamme tarvittaessa esiintymislavan, tekniikan ja teknikon käyttöönne. Esiintymisestä ei makseta palkkiota.

Hae mukaan tästä linkistä(ulkoinen linkki).

  • Espoon kulttuurikeskus
Tapiola