Terveysasemien puhelinlinjalla häiriö ja koronarokotusten puhelinpalvelussa ruuhkaa

Julkaistu: 28.3.2022 7.40

Terveysasemien ajanvaraus- ja palvelunumerossa, p. 09 816 34500, on häiriö. Asiakkaat eivät pysty jättämään soittopyyntöjä kaikille linjoille. Selvitämme häiriön syytä. Koronarokotusten ajanvarausnumerossa, p. 09 816 34800, on ruuhkaa ja takaisinsoitossa voi mennä tavallista pidemään.

Olemme tilanteesta erittäin pahoillamme ja teemme kaikkemme häiriön poistamiseksi ja jonojen purkamiseksi. Kaikille, jotka ovat pystyneet jättämään takaisinsoittopyynnön, soitetaan takaisin, mutta takaisinsoittoa voi joutua odottamaan useita vuorokausia. Pyydämme kärsivällisyyttä takaisinsoiton odottamisessa. Mikäli puhelu ei tallennu, pyydämme soittamaan uudelleen. 

Terveysasemien päivystyksellisissä asioissa pyrimme soittamaan takaisin saman päivän aikana.

Terveysasemasi ollessa suljettuna, soita Päivystysavun numeroon 116117. Soita numeroon aina ennen kuin lähdet päivystykseen. Päivystysapu ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan, ja sieltä saat myös neuvoja äkillisiin terveysongelmiin. Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita hätänumeroon 112.

Lue lisää päivystyksestä iltaisin ja viikonloppuisin.(ulkoinen linkki) 

Koronarokotusten ajanvaraus ruuhkautunut - suosittelemme varaamaan ajan rokotuksiin sähköisesti

Voit varata ajan koronarokotukseen myös sähköisesti. Ajan varaaminen vaati vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Verkkoajanvaraus 80 vuotta täyttäneiden neljänteen koronarokotukseen tulee mahdolliseksi tämän viikon aikana. 

Koronarokotukset

 

  • Terveysasema
  • Koronavirus