Hae meille Espooseen kesätöihin 

Julkaistu: 28.1.2022 9.09Päivitetty: 28.1.2022 11.52

Kesätyöpaikkojemme hakuaika on käynnistynyt. Löydät avoimet kesätyöpaikkamme rekrytointijärjestelmästämme (hakusana "kesätyö"). Julkaisemme uusia hakuja pitkin kevättä, muista seurata verkkosivujamme aktiivisesti.

Kesällä tarjoamme töitä alle 18-vuotiaille sekä eri alojen opiskelijoille. Monipuolisia tehtäviä on aina kaupunkisuunnittelusta ja asiakirjahallinnosta sairaanhoitoon. Eniten kesätyöpaikkoja tarjoamme kotihoidossa, pitkäaikaishoidossa, puistojen, leikkipaikkojen ja katualueiden ylläpidossa ja kunnostuksessa, urheilukenttien hoidossa sekä nuorisotyössä ja kirjastoissa. Tällä hetkellä haemme muun muassa sairaanhoitajia ja lähihoitajia, palveluneuvojaa, arkistointityöntekijää sekä maisema-arkkitehtiharjoittelijaa.

Katso avoimet kesätyöpaikamme(ulkoinen linkki).

Tavoitteenamme on tarjota kesätöitä 800 nuorelle. Olemme myös tänä vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa(ulkoinen linkki)

Lue, mitä tuumivat kesätöistään Aleksi Kinnunen, Eveliina Kunnaton ja Hugo Leppäsyrjä Espoon kaupunkisuunnittelukeskuksessa sekä Emma Bucaya Kartanonpuiston päiväkodissa Leppävaarassa.(ulkoinen linkki)

Katso, mitä kestävän kehityksen yksikön kesätyöntekijät Verna Mattila, Oscar Smith ja Ella Sahinoja kertovat työstään. (ulkoinen linkki)

Katri Ylä-Soininmäen kesätyö Villa Elfvikin luontotalossa avasi näkymiä ympäristöalalle. Lue lisää Katrin kokemuksista.(ulkoinen linkki)

Lue, millaisia erilaisia tapoja Espoon kaupunki tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille  päästä käsiksi kesätyöpaikkaan.

Kuva: Laura Löfman
  • Töissä Espoolla