Espoolaisessa hoivakodissa todettu koronavirustartuntoja

5.1.2022 13.24

Espoossa sijaitsevan Palvelutalo Hopeakuun ryhmäkodeissa on todettu koronavirustartuntoja yhteensä 13 asukkaalla ja 3 työntekijällä.

Tartunnan saaneet asukkaat on eristetty muista asukkaista ja tartunnan saaneet henkilökunnan jäsenet on määrätty eristykseen. Lisäksi ryhmäkodeissa altistuneet asukkaat on määrätty karanteeneihin. Palvelutalon kaikille asukkaille ja henkilökunnan jäsenille tehdään koronavirustestit. Asukkaiden läheisiin on oltu yhteydessä.

Suosittelemme välttämään vierailuja hoivakotiin, kunnes 10 vuorokauden seuranta-aika on kaikkien asukkaiden osalta ohi. Suosittelemme pitämään yhteyttä asukkaisiin ensisijaisesti puhelimitse tai muulla etäyhteydellä. Kiitos ymmärryksestänne.

  • Tukea arkeen
  • Koronavirus