Ajanvaraus 3. koronarokotukseen 18–29-vuotiaille on avattu

Julkaistu: 13.1.2022 8.15Päivitetty: 13.1.2022 12.54

Espoossa 3. koronarokotuksen voivat saada nyt kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla toisesta annoksesta on kulunut suositeltu väli: yli 60-vuotiailla sekä riskiryhmiin kuuluvilla 3–4 kuukautta ja alle 60-vuotiailla vähintään 4 kuukautta.

Ajanvaraus koronarokotukseen on helpointa verkossa osoitteessa koronarokotusaika.fi(ulkoinen linkki). Jos haluat asioida puhelimessa, voit jättää takaisinsoittopyynnön numeroon 09 816 34800 (ma-pe klo 8–18). 

Espoossa on 13.1.2022. mennessä annettu noin 77 489 annosta kolmansia koronarokotuksia. Tämä on 32,6 prosenttia yli 12-vuotiaista espoolaisista. 

Kysyttävää rokotuksista? Tarkista espoo.fi/koronarokotus 

Saamme nyt valtavasti palautetta ja kysymyksiä koronarokotuksiin ja koronavirukseen liittyen. Ikävä kyllä emme pysty vastaamaan yksittäisiin palautteisiin. Samat henkilöt organisoivat rokotuksia, joten palautteiden käsittely viivästyttää osaltaan rokotuksia. Pyydämme, että tarkistat ennen kysymyksen lähettämistä, löydätkö vastauksen sivulta espoo.fi/koronarokotus. Luethan myös sivulle linkitetyt uutiset. 

Emme julkaise enää erillisiä koronarokotusten tilannekatsauksia. Löydät ajankohtaisen tiedon Espoon koronarokotuksista osoitteesta espoo.fi/koronarokotus 

  • Koronavirus