Pop up -rokotukset kasvattaneet suosiotaan huimasti – saavu rokotukseen klo 16 mennessä

Julkaistu: 8.12.2021 7.52Päivitetty: 8.12.2021 8.52

Espoon koronarokotuspisteet Sellon ja Entressen kirjastoissa ovat kasvattaneet suosiotaan huimasti viime viikkojen aikana.

Suurten kävijämäärien vuoksi pop up -pisteillä jaetaan jonotusnumeroita, joiden avulla pystymme varmistamaan sujuvan ja turvallisen rokotuksen kaikille. Tämä myös helpottaa asiakkaiden jonotusta. Lisääntyneen kävijämäärän vuoksi lopetamme jatkossa vuoronumeroiden jakamisen näissä pisteissä jo klo 16.00. Ennen tätä saapuneet saavat vuoronumeron ja vuorollaan koronarokotteen. Valitettavasti emme voi tuon ajan jälkeen ottaa sisälle enempää jonottajia. Kiitos yhteistyöstä! 

Pop up –rokotuspisteet suljetaan ennen joulua 

Sellon ja Entressen kirjastojen rokotuspisteet toimivat 17.12. saakka. Tämän jälkeen koronarokotteita saa vain ajanvarauksella muista rokotuspisteistä. Toistaiseksi Espoossa ei ole suunnitteilla jatkaa pop up –rokotustoimintaa vuonna 2022. 

Lintuvaaran ja Ison Omenan rokotuspisteillä on hyvin tarjolla rokotusaikoja 

Lintuvaaran ja Ison Omenan rokotuspisteillä on hyvin tarjolla aikoja 1. ja 2. rokotuksia varten, joten suosittelemme varaamaan ajan verkossa koronarokotusaika.fi(ulkoinen linkki). Jos haluat asioida puhelimessa, voit jättää takaisinsoittopyynnön numeroon 09 816 34800 (ma-pe klo 8–18). 

  • Soita vain kerran, ja jää odottamaan takaisinsoittoa. 

  • Tekstiviestipalvelu kuulovammaisille numerossa 040 6393945. 

Uusi rokotuspiste Espoon keskukseen alkuvuodesta 

Alkuvuodesta Espoo keskukseen avataan uusi koronarokotuspiste, joka palvelee toistaiseksi vain ajanvarauksella. Tiedotamme, kun ajanvaraus tähän rokotuspisteeseen on mahdollista.

Lisää tietoa koronarokotuksista espoo.fi/koronarokotus

  • Koronavirus