Koronapassi käyttöön KAMU Espoon kaupunginmuseon museokohteissa

Julkaistu: 3.12.2021 15.12Päivitetty: 14.1.2022 10.33
Käsi pitelee älypuhelinta, jonka ruudulla näkyy koodi.
Koronatodistusta esitetään lipunoston yhteydessä, varauduthan siihen jo etukäteen, kiitos.

Koronapassi otetaan 4.12.2021 alkaen käyttöön KAMUn Espoon kaupunginmuseon museokohteissa (KAMU Näyttelykeskus WeeGeellä, Talomuseo Glims ja Huvilamuseo Villa Rulludd). Koronapassia edellytetään kaikilta yli 16-vuotiailta 31.1.2022 asti.

Etelä-Suomen aluehallintoviraston uusien rajoituspäätösten vuoksi museossamme otetaan käyttöön koronapassien tarkastaminen. Aluehallintoviraston tekemän päätöksen mukaisesti kaikki yleisötilaisuudet ja tapahtumat on peruttu aikavälillä 28.12.-31.1.2022. Museot ovat kuitenkin avoinna yleisölle. Kaikilta yli 16-vuotiailta tarkistetaan koronapassi ja tarvittaessa henkilöllisyys museon ovella ennen näyttelytiloihin siirtymistä. Sisään pääsee vain voimassa olevalla koronapassilla. Suosittelemme myös maskin käyttöä tiloissamme.

Espoon kaupungin uutinen koronapassista.(ulkoinen linkki)

Espoon kulttuuritapahtumat peruttu 31.1.2022 saakka.

Ohjeet koronapassin lataamiseen

Voit ladata koronapassin kanta.fi-palvelusta(ulkoinen linkki). Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Omakantaan kanta.fi-sivulta omalla tunnistusvälineelläsi kuten verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

2. Valitse vasemman reunan valikosta kohta Koronatodistus. Löydät linkin todistusosioon myös Omakannan etusivulta.

3. Avaa koronatodistus painamalla pdf-linkkiä. Jos sinulla on todistus, se avautuu uuteen välilehteen.

4. Tallenna pdf-tiedosto omaan puhelimeesi tai muulle laitteelle. Näin todistus on sinulla valmiina, kun tarvitset sitä. Voit myös tulostaa todistuksen paperille. Voit lukea lisää tietoa koronapassista espoo.fi/koronavirus(ulkoinen linkki)-sivulta.

  • Koronavirus