Espoon sairaalan päivystysosastolla koronavirustartuntoja

Julkaistu: 2.12.2021 14.06Päivitetty: 3.12.2021 10.17

Espoon sairaalan päivystysosastolla on todettu tartuntaketju. Koronavirustartunta on todettu neljällä potilaalla ja kahdella henkilökunnan jäsenellä.

Päivystysosaston henkilöstö, osastolla hoidossa olevat potilaat sekä päivystysosastolta muille osastoille siirretyt potilaat testataan koronaviruksen varalta.  Uusia potilaita päivystysosastolle otetaan sen jälkeen, kun potilasseulontojen tulokset ovat valmiit. Koronapositiiviset potilaat on siirretty Espoon sairaalan koronakohorttiin. Tartuntaketjujen katkaisemiseksi henkilöstöä ja potilaita seulotaan myös muilla Espoon sairaalan osastoilla.

Suosittelemme välttämään vierailuja Espoon päivystysosastolle sekä osastolle 1 (pienryhmiin D ja E) muutaman päivän ajan, kunnes seulontatulokset valmistuvat. Espoon sairaalassa vierailtaessa on edelleen syytä noudattaa erityistä varovaisuutta.

  • Koronavirus
  • Tukea arkeen