Espoon koronarokotusten tilannekatsaus torstaina 23.12.2021

23.12.2021 14.44Päivitetty: 27.12.2021 11.30

Tähän uutiseen on koostettu tilannekatsaus koronarokotuksista Espoossa torstaina 23.12.2021 klo 16.46. Huomaathan, että uutiset sisältävät aina julkaisuhetkensä tiedot. Rokotusten tilanne muuttuu nyt nopeasti.

Koronarokotukset 5-11-vuotiaille

Koronarokotuksen saavat nyt myös kaikki 5-11-vuotiaat perusterveet lapset.

Voit varata lapselle ajan osoitteessa koronarokotusaika.fi tai soittamalla ajanvarauksen takaisinsoittopalveluumme numeroon 09 816 34800 (ma-pe klo 8–18).

Huom! Tieto asetusmuutoksesta tuli pikaisesti eikä HUS ei saanut vielä muutettua uutta tietoa ajanvarausjärjestelmään, mutta voit edetä ajanvarauksessa, vaikka sivulla mainitaan 5-11-vuotiaat riskiryhmään kuuluvat lapset.

Lasten rokotuksia annetaan ajanvarauksella Espoossa Tapiolan terveysaseman ja Espoon keskuksen rokotuspisteillä ja Ison Omenan neuvolassa.

Lue lisää tiedotteestamme.

40-49-vuotiaiden ajanvaraus avataan 28.12.2021

Koronarokotusten ajanvaraus 40-49-vuotiaille päästään avaamaan ennakkotiedosta poiketen jo tiistaina 28.12.2021 aamupäivän aikana. Espoon noudattaa edelleen THL:n suositusta ikäryhmittäisestä koronarokotusten 3. annosten porrastamisesta vanhimmasta nuorimpaan.

Espoossa on 22.12. mennessä annettu hieman yli 33 200 annosta kolmansia koronarokotuksia.

Haemme rokottajia Espooseen

Mikäli sinulla on voimassa olevat lääkehoitoluvat ja haluaisit mukaan koronarokottamaan, lähetä yhteystietosi osoitteeseen koronarokottajat@espoo.fi. Kerro viestissäsi, millaisia toiveita ja rajoituksia sinulla on työn aloittamisen, työn keston ja työaikojen suhteen.

Kysymyksiä rokotuksista? Tarkista espoo.fi/koronarokotus

Saamme nyt valtavasti palautetta ja kysymyksiä koronarokotuksiin ja koronavirukseen liittyen. Ikävä kyllä emme pysty vastaamaan yksittäisiin palautteisiin. Samat henkilöt organisoivat rokotuksia, joten palautteiden käsittely viivästyttää osaltaan rokotuksia. Pyydämme, että tarkistat ennen kysymyksen lähettämistä, löydätkö vastauksen sivulta espoo.fi/koronarokotus. Luethan myös sivulle linkitetyt uutiset.

Seuraava koronarokotusten tilannekatsaus julkaistaan, kun tiedotettavia muutoksia tulee.

Lue lisää:

 

  • Koronavirus