Espoon koronarokotusten tilannekatsaus perjantaina 31.12.2021

Julkaistu: 31.12.2021 14.08Päivitetty: 5.1.2022 14.10

Tähän uutiseen on koostettu tilannekatsaus koronarokotuksista Espoossa perjantaina 31.12. klo 16.00. Huomaathan, että uutiset sisältävät aina julkaisuhetkensä tiedot. Rokotusten tilanne muuttuu nyt nopeasti.

30-39-vuotiaiden ajanvaraus avataan 4.1.2022

Koronarokotusten ajanvaraus 30-39-vuotiaille kolmanteen rokoteannokseen avataan tiistaina 4.1.2022 aamupäivän aikana. Ajan voi varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästä koronarokotusaika.fi. Lue lisää espoo.fi/koronarokotus.

Espoossa on 31.12. mennessä annettu hieman yli 48 100 annosta kolmansia koronarokotuksia. Tämä on noin 35 prosenttia kolmanteen annokseen oikeutetuista.

Ajanvaraus voimakkaasti immuunipuuteisten henkilöiden neljänteen rokotukseen avattu

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) suosittelee neljänsiä koronarokoteannoksia niille 12 vuotta täyttäneille, joiden immuunipuolustus on voimakkaasti heikentynyt. Neljännen rokoteannoksen voi antaa, kun kolmannesta annoksesta on kulunut 3–4 kuukautta.

Lue lisää THL:n uutisesta.

Kysyttävää rokotuksista? Tarkista espoo.fi/koronarokotus

Saamme nyt valtavasti palautetta ja kysymyksiä koronarokotuksiin ja koronavirukseen liittyen. Ikävä kyllä emme pysty vastaamaan yksittäisiin palautteisiin. Samat henkilöt organisoivat rokotuksia, joten palautteiden käsittely viivästyttää osaltaan rokotuksia. Pyydämme, että tarkistat ennen kysymyksen lähettämistä, löydätkö vastauksen sivulta espoo.fi/koronarokotus. Luethan myös sivulle linkitetyt uutiset.

Seuraava koronarokotusten tilannekatsaus julkaistaan, kun tiedotettavia muutoksia tulee.

Lue lisää:

 

  • Koronavirus