Espoon koronarokotusten tilannekatsaus maanantaina 27.12.2021

Julkaistu: 27.12.2021 14.10Päivitetty: 28.12.2021 10.32

Tähän uutiseen on koostettu tilannekatsaus koronarokotuksista Espoossa maanantaina 27.12. klo 16. Huomaathan, että uutiset sisältävät aina julkaisuhetkensä tiedot. Rokotusten tilanne muuttuu nyt nopeasti.

40–49-vuotiaiden ajanvaraus aukeaa 28.12.

Avaamme 40–49-vuotiaiden ajanvarauksen kolmansiin koronarokotuksiin tiistaina 28.12. aamupäivällä. Ajan voi varata verkosta osoitteesta koronarokotusaika.fi.

Espoon keskuksen rokotuspiste avataan tiistaina 28.12.

Espoon keskuksen uusi rokotuspiste avataan tiistaina 28.12. Rokotuspiste sijaitsee osoitteessa Lakelankatu 1. Kun uuden rokotuspisteen kapasiteetti saadaan kokonaisuudessaan käyttöön, pisteellä pystytään antamaan noin 11 000 rokotusta viikossa. Rokotusaikoja on tarjolla rokotuspisteellä tällä viikolla tiistaista torstaihin 28.-30.12, myös iltaisin.

Espoon kaupunki on saanut Puolustusvoimilta tartuntatautilakiin perustuvaa virka-apua maanantaina 27.12. Espoon keskuksen rokotuspisteen järjestelyihin liittyen. Virka-apu on koskenut materiaalin käsittelytehtäviä ja kuljetusapua rokotuksiin liittyvän kaluston siirtämiseksi paikalle.

5–11-vuotiaille avataan lisää rokotusaikoja

Perusterveiden 5–11-vuotiaiden koronrokotukset järjestetään tällä hetkellä rokotuspisteissä. Avatut ajat varattiin nopeasti loppuun, mutta olemme avaamassa lisää aikoja, kun saamme varmuuden rokottajista. Tiedotamme, kun aikoja on jälleen saatavilla ja tämä ikäryhmä näkyy oikein myös ajanvarausjärjestelmässä koronarokotusaika.fi.

Kysyttävää rokotuksista? Tarkista espoo.fi/koronarokotus

Saamme nyt valtavasti palautetta ja kysymyksiä koronarokotuksiin ja koronavirukseen liittyen. Ikävä kyllä emme pysty vastaamaan yksittäisiin palautteisiin. Samat henkilöt organisoivat rokotuksia, joten palautteiden käsittely viivästyttää osaltaan rokotuksia. Pyydämme, että tarkistat ennen kysymyksen lähettämistä, löydätkö vastauksen sivulta espoo.fi/koronarokotus. Luethan myös sivulle linkitetyt uutiset.

Seuraava koronarokotusten tilannekatsaus julkaistaan, kun tiedotettavia muutoksia tulee.

Lue lisää:

  • Koronavirus