Espoon koronarokotusten tilannekatsaus keskiviikkona 22.12.2021

Julkaistu: 22.12.2021 14.31

Tähän uutiseen on koostettu tilannekatsaus koronarokotuksista Espoossa keskiviikkona 22.12. klo 16. Huomaathan, että uutiset sisältävät aina julkaisuhetkensä tiedot. Rokotusten tilanne muuttuu nyt nopeasti.

Espoon keskuksen rokotuspiste avataan tiistaina 28.12.

Espoon keskuksen uusi rokotuspiste avataan tiistaina 28.12. Rokotuspiste sijaitsee osoitteessa Lakelankatu 1. Kun uuden rokotuspisteen kapasiteetti saadaan kokonaisuudessaan käyttöön, pisteellä pystytään antamaan noin 11 000 rokotusta viikossa.

Käytössämme useita rokotuspisteitä - kiinnitä huomiota rokotuspisteeseesi aikaa varatessasi

Käytössämme on monia rokotuspisteitä, myös uusia ja väliaikaisia. Saat kaikki rokotuspisteet ja niissä olevat vapaat ajat näkyviin, kun valitset ajanvarausjärjestelmästä "Espoo". Saapumisohjeet rokotuspisteelle saat vahvistusviestin mukana. Väliaikaiset rokotuspisteet saattavat olla auki vain joitain päiviä tai viikkoja. Tammikuusta alkaen rokotuksia tullaan antamaan pääasiassa Iso Omenan rokotuspisteellä sekä Espoon keskuksen rokotuspisteellä.

Tavoitteenamme on avata 40–49-vuotiaiden ajanvaraus kolmosrokotuksiin ensi viikon lopulla

Aikoja kolmansiin koronarokotuksiin on varattu vuorokaudessa noin 12 500. Arvioimme pääsevämme avaamaan 40–49-vuotiaiden ajanvarauksen ensi viikon lopussa. Tiedotamme ajankohdasta tarkemmin, kun näemme, miten edellinen ikäryhmä varaa aikoja ja missä vaiheessa pääsemme avaamaan lisää aikoja mm. uudelle rokotuspisteellemme.

Espoossa oli 21.12. mennessä annettu noin 31 000 annosta kolmansia koronarokotuksia.

Haemme rokottajia Espooseen

Mikäli sinulla on voimassa olevat lääkehoitoluvat ja haluaisit mukaan koronarokottamaan, lähetä yhteystietosi osoitteeseen koronarokottajat@espoo.fi. Kerro viestissäsi, millaisia toiveita ja rajoituksia sinulla on työn aloittamisen, työn keston ja työaikojen suhteen.

Kysyttävää rokotuksista? Tarkista espoo.fi/koronarokotus

Saamme nyt valtavasti palautetta ja kysymyksiä koronarokotuksiin ja koronavirukseen liittyen. Ikävä kyllä emme pysty vastaamaan yksittäisiin palautteisiin. Samat henkilöt organisoivat rokotuksia, joten palautteiden käsittely viivästyttää osaltaan rokotuksia. Pyydämme, että tarkistat ennen kysymyksen lähettämistä, löydätkö vastauksen sivulta espoo.fi/koronarokotus. Luethan myös sivulle linkitetyt uutiset.

Seuraava koronarokotusten tilannekatsaus julkaistaan kun tiedotettavia muutoksia tulee.

Lue lisää:

  • Koronavirus