Terveysasemien ja rokotusten puhelinpalveluissa ruuhkaa

Julkaistu: 5.11.2021 9.53

Terveysasemien ajanvaraus- ja palvelunumero (p. 09 816 34500) sekä koronarokotusten ja influenssarokotusten ajanvarausnumero (p. 09 816 34800) ovat ruuhkautuneet.

Olemme tilanteesta erittäin pahoillamme ja teemme kaikkemme jonojen purkamiseksi. Soitamme takaisinsoittopuheluja myös iltaisin ja viikonlopun aikana. Kaikille takaisinsoittopyynnön jättäneille soitetaan takaisin, mutta takaisinsoittoa voi joutua odottamaan useita vuorokausia. Pyydämme kärsivällisyyttä takaisinsoiton odottamisessa. Jos mahdollista, rokotusaika kannattaa varata verkkoajanvarauksesta.

Terveysasemien päivystyksellisissä asioissa pyrimme soittamaan takaisin saman päivän aikana.

Terveysasemasi ollessa suljettuna, soita Päivystysavun numeroon 116117. Soita numeroon aina ennen kuin lähdet päivystykseen. Päivystysapu ohjaa sinut oikeaan hoitopaikkaan, ja sieltä saat myös neuvoja äkillisiin terveysongelmiin. Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita hätänumeroon 112.

Lue lisää päivystyksestä iltaisin ja viikonloppuisin.(ulkoinen linkki) 

Suosittelemme varaamaan ajan rokotuksiin sähköisesti

Voit varata ajan korona- ja influenssarokotuksiin myös sähköisesti. Ajan varaaminen vaati vahvan tunnistautumisen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Koronarokotukset

Influenssarokotukset

Lue lisää korona- ja influenssarokotusten ajanvarausnumeron ruuhkautumisesta ja sähköisestä ajanvarauksesta.(ulkoinen linkki)

  • Terveysasema
  • Koronavirus