Tervetuloa syksyn 2021 ylioppilasjuhlaan!

Julkaistu: 26.11.2021 11.59
EYL:n ylioppilaat valkolakit päässä.
Kuva: Nina Luoma

Espoon yhteislyseon yhdistetyt ylioppilas- ja itsenäisyysjuhlat vietetään perjantaina 3.12. koulun yo-salissa rajoitetulla osallistujajoukolla. Lukion opiskelijat seuraavat tilaisuutta striimin välityksellä.

Syksyn yo-juhlaa ja samalla itsenäisyysjuhlaa vietetään pe 3.12. klo 12.00 alkaen Espoon yhteislyseon yo-salissa (Kutojantie 2). Uusien ylioppilaiden tulee kuitenkin olla paikalla klo 11.30.

Juhlan jälkeen on syksyn ylioppilaiden ryhmäkuvaus ja glögitilaisuus valoaulassa ylioppilaille ja heidän vanhemmilleen. 

Juhlatilassa on ylioppilaiden lisäksi vain heidän omat juhlavieraansa sekä esiintyjät. Muut lukion opiskelijat seuraavat juhlaa striimattuna luokissa. Kukin ylioppilas voi tuoda 4 vierasta, jos vieraita on tulossa enemmän, pitää ilmoittaa asiasta rehtori Saila Posti-Lindströmille.

Harjoitukset juhlan lakkiasosuutta varten pidetään to 2.12. klo 14-15. Ota silloin yo-lakki mukaan ja muista nimikoida se etukäteen! Lakit jäävät harjoituksen jälkeen koululle, jotta ne ovat perjantain juhlaa varten valmiiksi järjestyksessä. 

Jakakaa tämän viestin info myös vanhemmillenne ja lähimmäisille!

 

Tervetuloa juhlaan!

  • EYL
Leppävaara