Suosittelemme välttämään vierailuja Leppävaaran Elä ja Asu -seniorikeskuksessa koronan vuoksi

Julkaistu: 12.11.2021 11.35Päivitetty: 12.11.2021 13.00

Leppävaaran Elä ja Asu -seniorikeskuksessa on todettu koronavirustartuntoja. Espoon kaupungin tartuntatautiviranomainen on asettanut koronavirustautiin sairastuneet eristykseen sekä kartoittanut koronavirukselle altistuneet henkilöt ja asettanut heidät karanteeniin.

Eristykseen tai karanteeniin asetettuihin henkilöihin ja tarvittaessa heidän omaisiinsa on oltu yhteydessä. Leppävaaran Elä ja Asu –seniorikeskuksessa tehdään seulontatestejä mahdollisten oireettomien tartuntojen havaitsemiseksi.

Jatkotartuntojen ehkäisemiseksi suosittelemme vahvasti välttämään vierailuja Leppävaaran Elä ja Asu -seniorikeskuksessa kunnes seulontatestien tulokset on saatu viikon 46 aikana.

Suosittelemme, että omaiset ja läheiset pitävät yhteyttä asukkaisiin ensisijaisesti puhelimella tai etäyhteydellä. Sään salliessa tapaamisia voi järjestää ulkona. Tapaamisesta ulkona tulee sopia etukäteen henkilökunnan kanssa.

Saattohoidossa olevien tai kriittisesti sairaiden asukkaiden luona voi vierailla. Tällöin pyydämme olemaan yhteydessä henkilökuntaan turvallisen vierailun järjestämiseksi.

Kiitämme asukkaidemme läheisiä ja omaisia yhteistyöstä ja kärsivällisyydestä.

  • Koronavirus