Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän info verkkolähetyksenä 23.11. kello 16

Julkaistu: 23.11.2021 8.07

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoo tiedotustilaisuudessa epidemiatilanteesta ja linjauksistaan liittyen rajoituksiin ja suosituksiin. Tiedotustilaisuus järjestetään tänään tiistaina 23.11.2021 kello 16–16.30.

Tilaisuudessa ovat paikalla Helsingin pormestari Juhana Vartiainen, Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä, Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen ja HUSin vs. johtajaylilääkäri Jari Petäjä.

Voit seurata infoa suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla(ulkoinen linkki) tai Helsingin kaupungin Facebookissa(ulkoinen linkki).

Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit, THL, HUS ja Etelä-Suomen aluehallintovirasto perustivat pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 10. syyskuuta 2020. Sosiaali- ja terveysministeriön alueellista toimintamallia soveltavan ylimmästä johdosta koostuvan ryhmän tavoitteena on vahvistaa yhteistä tilannekuvaa sekä koordinoida ja valmistella alueellisia ja paikallisia toimia. Päätökset tekee jokainen toimija oman toimivaltansa puitteissa. Ryhmä tiivistää pääkaupunkiseudun koko koronakriisin ajan jatkunutta yhteistyötä. Helsingin kaupungilla on vastuu ryhmän toiminnan organisoinnista. Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi myös Kauniainen seuraa koordinaatioryhmän linjaamia rajoituksia ja suosituksia.

  • Koronavirus