Ohjaamotalolla tarjolla HOT-muutosvalmennusta

24.11.2021 12.39

HOT-muutosvalmennus on hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmiin perustuva valmennusta ja tarkoitettu 18-29 vuotiaille espoolaisille. 

HOT-muutosvalmennus on taitoharjoittelua, jonka tarkoituksena on lisätä hyvinvointiasi. Yksilövalmennus (noin 6–8 kertaa) voi auttaa sinua esimerkiksi elämänsuunnan etsimisessä ja stressin hallinnassa. Apua saat myös kun haasteenasi on alakuloisuus, ahdistus tai jännittäminen.

Valmennukseen kuuluu erilaisia harjoituksia ja tehtäviä, joiden avulla työstämme haastavia ajatuksia ja tunteita. Otamme pieniä askelia kohti sinulle tärkeitä asioita. Keskitymme vahvuuksiisi ja voimavaroihisi ja etenemme valmennuksessa sinun tarpeittesi ja toiveittesi mukaan.

Voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ja pohtimaan haluaisitko aloittaa valmennuksen. Voimme myös tavata vaikka vain kerran tai muutamia kertoja ja jutella tilanteestasi.

HOT-valmennusta Ohjaamotalolla antaa:

Oona Lehtomäki
puh. (myös WA) 050 5237496

oona.lehtomaki@te-toimisto.fi 

Leppävaara