Koronavirustartuntoja Espoon sairaalassa

Julkaistu: 8.11.2021 14.55

Espoon sairaalassa on todettu koronavirustartuntoja ortopedisellä kuntoutusosastolla. Suosittelemme välttämään vierailuja osaston pienryhmiin.

Espoon sairaalassa on todettu koronavirustartuntoja. Tartunnan saaneet ovat olleet hoidossa tai työskennelleet ortopedisellä kuntoutusosastolla (osasto 2) pienryhmissä B ja G.

Ensimmäiset tartunnat tulivat ilmi perjantaina iltapäivällä. Viikonlopun aikana sekä osastolla hoidossa olevia että kotiutuneita potilaita on testattu koronaviruksen varalta.  Sairaalassa on tällä hetkellä hoidossa viisi koronavirukseen sairastunutta potilasta ja heidät hoidetaan eristyksessä. Kahdella henkilökunnan jäsenellä on todettu tartunta.

Espoon kaupungin tartuntatautiyksikkö on määrännyt koronavirukselle altistuneet henkilöt karanteeniin. Seuraamme altistuneiden vointia tarkasti. Altistuneet testataan toistamiseen myöhemmin viikolla. Lisäksi testi tehdään mahdollisten oireiden ilmaantuessa.

Vierailurajoituksia pienryhmiin osastolla 2

Koronavirustartuntojen estämiseksi suosittelemme välttämään vierailuja osaston 2 pienryhmiin B ja G 14.11.2021 saakka.

Muistutamme muita Espoon sairaalan vierailijoita noudattamaan erityistä huolellisuutta Espoon sairaalassa vierailtaessa.  Tulossa vierailulle Espoon sairaalaan? Tarkista vierailuohjeet!(ulkoinen linkki)

  • Koronavirus