Voit varata ajan kolmanteen koronarokotukseen verkossa tai soittamalla

Julkaistu: 28.10.2021 8.09Päivitetty: 30.11.2021 6.56

Ajanvaraus kolmansia koronarokotuksia varten on auki nyt myös verkossa. Voit varata ajan osoitteessa koronarokotusaika.fi

Kolmansia koronarokotteita suositellaan kaikille yli 60-vuotiaille, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville, voimakkaasti immuunipuutteisille sekä alle 6 viikon annosvälillä rokotetuille. Voit varata itsellesi ajan koronarokotuksen kolmatta annosta varten. Kolmansia annoksia saa vain ajanvarauksella. 

Huomaathan, että toisesta koronarokotteesta pitää olla kulunut vähintään 6 kuukautta, että voit varata ajan kolmanteen rokotukseen. Poikkeuksena, voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille voidaan antaa rokotussarjan kolmas annos, kun toisesta rokoteannoksesta on kulunut vähintään 2 kuukautta. 

Kolmansia koronarokotuksia saa vain ajanvarauksella rokotuspisteiltä: 

  • Iso Omena 
  • Sellon kirjasto (vain torstaisin) 
  • Entressen kirjasto (vain perjantaisin) 

Jos et halua asioida verkossa, voit jättää takaisinsoittopyynnön numeroon 09 816 34800 (ma-pe klo 8–18). 

  • Soita vain kerran, ja jää odottamaan takaisinsoittoa. Takaisinsoittopalvelu ottaa yhteyttä sitä mukaa, kun rokotusaikoja on saatavilla.
  • Tekstiviestipalvelu kuulovammaisille numerossa 040 6393945. 

Kolmansia koronarokotuksia vain ajanvarauksella – Ison Omenan rokotuspiste toimii marraskuun alusta alkaen vain ajanvarauksella(ulkoinen linkki) 

Kolmannet koronarokotukset Espoossa(ulkoinen linkki) 

  • Koronavirus