Senioreiden palvelukeskusten toiminta laajenee maanantaina 11.10.

Julkaistu: 8.10.2021 11.46

Senioreiden palvelukeskuksissa on tarjolla monipuolista toimintaa senioreille. Maanantaista 11.10. alkaen palvelukeskusten toimintaan ei tarvitse muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ilmoittautua.

Senioreiden palvelukeskuksissa senioreille on tarjolla esimerkiksi liikunta-, kädentaito-, kulttuuri-, ja keskusteluryhmiä. Ryhmiin ja tapahtumiin on syys-lokakuun ajan ollut ennakkoilmoittautuminen, mutta maanantaista 11.10. alkaen ryhmiin ja tapahtumiin ei tarvitse ilmoittautua.  

Palvelukeskuksissa on mahdollista harjoitella omatoimisesti kuntosalilla. Joidenkin palvelukeskusten kuntosaleille pääsee vain varaamalla vuoron ennakkoon. Nämä kuntosalit ovat pieniä, joten varausten ansiosta voimme varmistaa asiakkaillemme harjoittelurauhan, eikä laitteisiin tarvitse jonottaa pitkiä aikoja.

Myös palvelukeskusten ravintolat avautuvat.  Ravintoloiden aukioloajoissa voi olla poikkeuksia tai ravintola saattaa myydä lounasannoksia vain mukaan otettavaksi.

Espoossa on kuusi senioreiden palvelukeskusta Espoon keskuksessa, Haukilahdessa, Kauklahdessa, Leppävaarassa, Soukassa ja Tapiolassa. Osa palvelukeskusten toiminnasta on Espoon kaupungin järjestämää ja osa toiminnasta on eri seniori- ja eläkeläisjärjestöjen järjestämää. 

Tarkemmat palvelukeskuskohtaiset tiedot ja ohjeet voi tarkistaa palvelukeskusten sivuilta tai viriketoiminnan ohjaajalta.

Turvallisuusohjeet palvelukeskuksiin

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä palvelukeskuksen tiloissa.  Muistutamme myös huolehtimaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä pitämään etäisyyttä toisiin asiakkaisiin. Oireisena on syytä jäädä kotiin. Tiloja siivoamme tehostetusti. Näin varmistamme, että palvelukeskusten toimintaan osallistuminen on turvallista.