Kolmansia koronarokotuksia vain ajanvarauksella – Ison Omenan rokotuspiste toimii marraskuun alusta alkaen vain ajanvarauksella

Julkaistu: 27.10.2021 11.33Päivitetty: 1.11.2021 11.51

Kolmannen koronarokoteannoksen voi saada vain ajanvarauksella. Ison Omenan walk-in toiminta päättyy lokakuun loppuun.

Annamme kolmansia koronarokotuksia vain ajanvarauksella, jotta voimme varmistua sekä rokotushenkilökunnan että rokotevalmisteiden riittävyydestä.  

Kolmansia koronarokotteita suositellaan kaikille yli 60-vuotiaille, lääketieteellisiin riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluville, voimakkaasti immuunipuutteisille sekä alle 6 viikon annosvälillä rokotetuille.  

Kolmannen rokotteen saa Espoossa rokotuspisteeltä ajanvarauksella. Rokotuspisteet: 

  • Iso Omena 
  • Sellon kirjasto (vain torstaisin) 
  • Entressen kirjasto (vain perjantaisin) 

Sellon ja Entressen rokotuspisteillä saa edelleen 1. ja 2. annoksia koronarokotetta ilman ajanvarausta. Ison Omenan rokotuspiste palvelee 1.11. alkaen vain ajanvarauksella. 

Kolmannen koronarokotteen voi saada aikaisintaan kuusi kuukautta toisen rokoteannoksen jälkeen. Suurimmalla osalla yli 60-vuotiaista espoolaisista kolmosrokotteen ajankohta on näin ollen marras-joulukuussa 2021, osalla vasta alkuvuodesta 2022. Voimakkaasti immuunipuutteiset voivat saada 3. annoksen 2 kuukauden kuluttua toisesta annoksesta. 

Ajanvaraus kolmanteen koronarokotteeseen 

Voit varata ajan osoitteessa koronarokotusaika.fi.

Tällä hetkellä ajanvarausjärjestelmässä on aikoja kolmansia annoksia varten vuoden loppuun saakka. Olethan siis kärsivällinen, jos oma rokotusajankohtasi on esimerkiksi vuoden 2022 puolella. 

Jos et halua asioida verkossa, voit jättää takaisinsoittopyynnön numeroon 09 816 34800 (ma-pe klo 8–18). 

  • Soita vain kerran, ja jää odottamaan takaisinsoittoa. Takaisinsoittopalvelu ottaa yhteyttä sitä mukaa, kun rokotusaikoja on saatavilla.
  • Tekstiviestipalvelu kuulovammaisille numerossa 040 6393945. 

Lisää tietoa koronarokotuksista espoo.fi/koronarokotus

  • Koronavirus