Senioreiden hyvinvointiryhmissä vapaita paikkoja

Julkaistu: 10.9.2021 5.20

Intoa elämään -hyvinvointikurssilla ja Ystäväpiirissä on vielä joitakin paikkoja vapaana uusille osallistujille.

Intoa elämään - hyvinvointikurssi

Intoa elämään on vertaistukeen perustuva hyvinvointikurssi. Kurssin teemoina on liikunta, terveellinen ravitsemus, kodin turvallisuus ja sosiaaliset suhteet. Ryhmä on suunnattu elintapamuutosta pohtiville senioreille. Kurssitapaamisia on yhteensä 6.  Kurssipäiviin sisältyy lounas ja kahvi.

Intoa elämään -hyvinvointikurssi Kauklahden palvelukeskuksessa 24.9. alkaen, klo 10–15.    Ilmoittautuminen 17.9 mennessä.

Ystäväpiirissä on tilaa uusille ystäville.

Ystäväpiiri on lääke iäkkäiden ihmisten yksinäisyyteen. Ystäväpiirin tavoitteena on yksinäisyyden lievittyminen ja uusien ystävien löytäminen. Ryhmä tarjoaa ikääntyville ihmisille mahdollisuuden yksinäisyyden ehkäisyyn ja lievittämiseen sekä uusien ystävien löytämiseen vertaistukeen perustuvassa pienryhmässä.

Ystäväpiiri kokoontuu ohjatusti 12 kertaa kolmen kuukauden aikana, ja siihen osallistuu korkeintaan kahdeksan ikääntyvää ihmistä. Pieni ja suljettu ryhmä takaa luottamuksellisen ja turvallisen ilmapiirin.  Ryhmien sisällöt suunnitellaan osallistujien toiveiden mukaan.

Ystäväpiiri maanantaisin 27.9. alkaen Espoon keskuksen palvelukeskuksessa. Ilmoittautuminen 17.9 mennessä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisätietoja ryhmistä verkkosivuillamme.  Saat lisätietoja ja voit ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä Seniorineuvonta Nestoriin.

Seniorineuvonta Nestori

09 816 33 333 PL 2308, 02070 ESPOON KAUPUNKI

Puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 9–15