Koronarokotus ilman ajanvarausta Sellon kirjastossa torstaina ja perjantaina 9.–10.9. ja 16.–17.9.

Julkaistu: 1.9.2021 12.35Päivitetty: 7.9.2021 12.53

Sellon kirjastossa palvelee pop up -rokotuspiste torstaina ja perjantaina 9.–10.9. ja 16.–17.9. Pisteelle voit tulla ottamaan ensimmäisen koronarokoteannoksen ilman ajanvarausta klo 10–18. Rokotteen voivat saada kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat espoolaiset. Otathan mukaasi Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen. Rokotus on ilmainen.

Sinulle voidaan varata samalla aika tehosterokotukseen jollekin toiselle rokotuspisteelle tai voit tulla ottamaan tehosteen 6 viikon päästä ensimmäisestä annoksesta Sellon kirjaston pop up -pisteelle. Tiedotamme, kun tehosteannoksia on saatavilla Sellossa. Huomaathan, että tällä hetkellä pop up -pisteeltä voit saada vain ensimmäisen rokoteannoksen. Emme anna tehosteannoksia.  

Rokotuspiste sijaitsee Sellon kirjastossa osoitteessa Leppävaarankatu 9. Kirjasto sijaitsee kauppakeskus Sellon Viaporintorin tasolla. Rokottaminen tapahtuu kirjaston 2. kerroksessa Sellosalin puoleisessa päädyssä. Rokotuspisteelle pääsee hissillä suoraan Leppävaarankadun 9e sisäänkäynnin tai Sellon parkkihallin kautta (hississä 3. kerros, rappu A4). 

Pop up –rokotuksissa saat Modernan Spikevax –rokotetta Covid-19-tautia vastaan. Voit lukea lisää Spikevax-rokotteesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta(ulkoinen linkki).

Tietoa koronaviruksesta ja koronarokotuksista THL:n sivuilla(ulkoinen linkki)

  • Koronavirus