Koronarokotus ilman ajanvarausta Kalajärven palvelutorilla keskiviikkona 15.9. klo 9-15.30

Julkaistu: 9.9.2021 5.33

Voit saada ensimmäisen koronarokotteesi ilman ajanvarausta Kalajärven pop up -koronarokotuspisteeltä keskiviikkona 15.9. klo 9-15:30. Rokotteen voivat saada kaikki 12 vuotta täyttäneet ja tätä vanhemmat espoolaiset. Otathan mukaasi Kela-kortin tai henkilöllisyystodistuksen. Rokotus on ilmainen.

Sinulle voidaan varata samalla aika tehosterokotukseen jollekin toiselle rokotuspisteelle tai voit tulla ottamaan tehosteen 6 viikon päästä ensimmäisestä annoksesta Kalajärven pop up -pisteelle. Tiedotamme, kun tehosteannoksia on saatavilla. Huomaathan, että tällä hetkellä pop up -pisteeltä voit saada vain ensimmäisen rokoteannoksen. Emme anna tehosteannoksia.   

Rokotuspiste sijaitsee Kalajärven palvelutorilla osoitteessa ruskaniitty 4, asiointipisteen vieressä, sisäänkäynti palvelutorin pääovista, ei terveyskeskuksen puolelta. 

  • Koronavirus