Ison Omenan palvelutorin asiakaskysely 2021 – vastaa ja voita lahjakortti

Julkaistu: 30.9.2021 13.55Päivitetty: 12.10.2021 8.54
Sisäänkäynti Ison Omenan palvelutorille.

Ison Omenan palvelutori kerää asiakaspalautetta toimintansa kehittämiseksi asiakaskyselyillä. Syksyn 2021 asiakaskysely starttaa lokakuussa ja se toteutetaan sekä verkkokyselynä, että haastatteluina paikan päällä. Auta meitä kehittymään ja kerro arviosi palveluistamme – voit samalla osallistua S-ryhmän lahjakorttien arvontaan.

Kyselyyn voi vastata verkossa kyselylinkin(ulkoinen linkki) kautta. Kyselyyn voi osallistua myös paikan päällä toteutettavissa haastatteluissa. 

Kyselyyn vastataan täysin nimettömänä. Jos haluat osallistua arvontaan, ilmoitathan kyselyn lopussa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi. Yhteystietoasi ei ole mahdollista yhdistää vastauksiin ja tieto poistetaan välittömästi arvonnan jälkeen. Arvomme kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken kaksi 50 euron arvoista S-ryhmän lahjakorttia. 

Kysely on avoinna 1.10.–31.10.2021. Koostamme tuloksista raportin ja viestimme niistä loppuvuoden aikana. 

  • Palvelutorit
Matinkylä