Ilmoittaudu senioreiden Ehtootanssiryhmään

Julkaistu: 28.9.2021 11.21
Ihmisen paljaassa selässä on perhosen kuva.
Ehtootanssi kannustaa kuuntelamaan omaa kehoa. Kuva: Aura Nukari.Kuva: Aura Nukari

Tervetuloa liikkumaan luovasti ja lempeästi omaa kehoa kuunnellen senioreiden Ehtootanssi-ryhmään.

Ehtootanssi sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta kehostaan ja sen liikehdinnästä. Aiempaa tanssikokemusta Ehtootansseilla ei tarvita. Tunneilla kuunnellaan omaa kehoa ja liikutaan sen mukaan. Liikuntarajoitteet eivät ole este osallistumiselle. Kaikki harjoituksen liikkeet ovat sovellettavissa jokaiselle osallistujalle sopiviksi.

Ehtootanssitunti pitää sisällään alkulämmittelyn, lempeitä liikkeitä ja lopussa yhteisen rauhoittumisen.

Erillisiä liikuntavaatteita ei tarvita. Tunnille sopivat vaatteet, joissa on hyvä olla, ja jotka eivät estä liikkumista. Tunnilla voi käyttää sisäkenkiä, mutta voi olla myös paljoin jaloin tai sukkasillaan. Juuri siten, mikä tuntuu itsestä parhaimmalta.

Ilmoittautuminen

Ehtootanssi-ryhmä senioreille Tapiolan palvelukeskuksen liikuntasalissa (Länsituuli 1, 3 krs.) 9 kertaa keskiviikkoisin 6.10.–8.12. (ei 20.10.) klo 15.45–16.45. Ohjaajana toimii tanssitaiteilija Maria Kananen. Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 4.10. Maria Kanaselle mariakananen@hotmail.com tai 050 5582213

Ryhmä toteutetaan, jos osallistujia on vähintään neljä. Ehtootanssi on osallistujille maksuton.

Lisätietoja

Ehtootanssi-harjoituksiin voit tutustua myös kotona. Lisätietoja Ehtootanssista ja kotiharjoituksista löydät Ehtootanssin verkkosivuilta(ulkoinen linkki).

Ehtootanssi-hankkeen tavoitteena on luovan kehollisen työskentelyn kautta luoda osallisuuden ja yhteisöllisyyden kokemuksia, parantaa elämänlaatua sekä pääsyä tanssitaiteen äärelle. Hanke käynnistyi tammikuussa 2021 Espoon kaupungin lähikulttuuriavustuksen mahdollistamana. Ehtootanssi-ryhmän toiminnan syksyllä 2021 mahdollistaa Taiteen edistämiskeskus.