Tarvitsetko paljon sosiaali- ja terveyspalveluja? Jatkossa palvelukokonaisuutesi on selkeämpi

31.8.2021 9.33Päivitetty: 8.10.2021 12.11
Ihminen sauvakävelyllä.

Elämässä tulee joskus vastaan tilanteita, joissa voit tarvita tavallista enemmän tukea ja palveluja. Useista eri palveluista voi silloin kasvaa hankalalta tuntuva vyyhti, joka väsyttää ja turhauttaa. Mitä minun hoitopolullani tapahtuu seuraavaksi? Kuka siitä vastaa ja keneen olen yhteydessä? Näihin haasteisiin on tulossa helpotusta Länsi-Uudellamaalla. Etsimme nyt kokemusasiantuntijoita auttamaan palvelujen kehittämisessä.

Olemme rakentamassa selkeitä hoitopolkuja, jotta saat nopeasti apua myös silloin, kun tarvitset monia eri palveluja. Nykyisissä palveluissamme on haasteita ja ongelmakohtia, jotka haluamme korjata.  

  • Haluamme auttaa sinua oikealla tavalla ja ajoissa. Kun tunnistamme tilanteesi oikein, se auttaa meitä ottamaan asian haltuun ja ohjaamaan sinut oikeaan paikkaan, projektipäällikkö Satu Meriläinen-Porras kertoo.    

Sujuva palvelukokonaisuus suunnitellaan yhdessä 

On tärkeää, että jokainen saa itse vaikuttaa oman hoitonsa suunnitteluun, eikä asioita vain päätetä jossain. Asiakkaana tarvitset myös selkeää tietoa siitä, miten hoitosi tai palvelusi etenee ja mitä tapahtuu seuraavaksi.  

”Kun palvelupolku on selkeä ja oikeat henkilöt hoitavat asioitasi, hoito ei pitkity suotta eivätkä ongelmat pääse pahenemaan. Sinun ei tarvitse selvittää yksinäsi tietä palvelujen viidakossa, vaan me olemme tukena ohjaamassa”, Sari Lintunen summaa.  

Onko sinulla kokemusta monien palvelujemme käyttäjänä? Auta meitä parantamaan palveluja! 

Nyt olemme siis luomassa paljon palveluja tarvitseville asiakkaillemme mallia, joka aidosti taipuu asiakkaan tarpeiden mukaan. Oletko sinä ollut tilanteessa, jossa olet tarvinnut useita eri palveluja samanaikaisesti? Miten palvelu sujui ja mitä olisimme voineet tehdä paremmin? Etsimme nyt kokemusasiantuntijoita, jotka voivat auttaa meitä parantamaan palvelujamme. 

Jos haluat osallistua, ota meihin yhteyttä: 

  • Projektipäällikkö Satu Meriläinen-Porras, satu.merilainen-porras@espoo.fi  

  • Projektipäällikkö Sari Lintunen, sari.lintunen@espoo.fi 

  • Voit myös soittaa meille Espoon kaupungin puhelinvaihteen kautta, p. 09 81611 ma–pe klo 8–16. 

  • Toivomme yhteydenottoja kaikista Länsi-Uudenmaan kunnista: Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio, Vihti. 

  • LU-sote
  • Hyvinvointialue